2777
2789
نه پولدار نیستم 😂 وسعم در حد همون لافار بود

الهی عزیزم . من خودم عاشق محصولات کره ای سام بای می هستم ولی چون خیلی گرون هستن نمیتونم تهیه کنم و از همین محصولات  ایرانی توی روتین پوستیم استفاده میکنم ولی خب ایرانی ها هم خوب هستن.

بی آب و تاب و توان،

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من کلا خیلی تحقیق کردم اما نظراتو خوندمو بررسی تو یوتیوبو پرسیدن از متخصص پوست لافار زیاد جالب نیست ...

بین لافار و سیگل کدومو بزنم فعلا؟ 

بعدا خواستم ضد آفتاب خوب بخرم چی ؟ چی بگیرم 

الهی عزیزم . من خودم عاشق محصولات کره ای سام بای می هستم ولی چون خیلی گرون هستن نمیتونم تهیه کنم و ا ...

خیلی ممنونم گلم 

امیدوارم شرایط بهتر بشه و بتونیم برند بهتر بخریم  سام بای می رو خیلی تعریف میکنن ولی تو نظرات دیدم بعضیا جوش زده بودن باهاش شما پوستت خشکه ؟ شنیدم خشکا خوبه 

خیلی ممنونم گلم امیدوارم شرایط بهتر بشه و بتونیم برند بهتر بخریم سام بای می رو خیلی تعریف میکنن ولی ...

واقعا منم امیدوارم اوضاع کشور مون خوب بشه ، 

محصولات سام بای می تا جایی که من میدونم بیشتر مخصوص پوست های چرب و مستعد جوش هستن، من تا به حال استفاده نکردم . پوست خود من هم چربی و منافذ باز داره و مستعد جوشه ، البته الان نسبت به سال های پیش خیلی کمتر جوش میزنم شکر خدا.

بی آب و تاب و توان،

راستی یادم رفت بگم دکتر متخصص پوست به مامان من گفته بود که حتما حتما از کرم های ضد آفتاب بدون رنگ و ...

این داروسازه چرا رنگی داده 🤦🏻‍♀️

خداروشکر لافارم بی رنگه همینو میزنم پس 

این داروسازه چرا رنگی داده 🤦🏻‍♀️خداروشکر لافارم بی رنگه همینو میزنم پس

به نظر منم بین لافارر و سی گل ، باز شاید لافارر بهتر باشه.

ایشالله که برای پوست تون مناسب باشه.

بی آب و تاب و توان،