2777
2789
پس اگر اینطوره باید به متخصص پوست مراجعه کنی و ازش نظر بخوای چون مثل اینکه پوست تون خیلی حساسه،بازم ...

اره زیر نظر متخصص هستم 

داروخانه که اصلا هیچی 

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

ای بابا چرا قبلش تحقیق نکردی یا نظرات رو نخوندی ؟ داروخانه ها بهشون اعتمادی نیست چون فقط میخوان محصو ...

خیلی تحقیق کردم ...از مجله اسکین مگ نقدشو خوندم ... بنظرم سالم ترین و بصرفه ترین بود ولی بعدا مشکلاتی که نوشتم برا پوستم بوجود اومد البته روغن هسته انار زدم از یه پیجی ام مرطوب کننده و آبرسان دست ساز خریدم 

دقیق نمیدونم تاثیر کدوم بوده 

الانم نمیدونم ضدآفتاب چی بزنم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

لافاررمن مدلی که هم ضد آفتاب هم ضد لک رو داشتم .. ضد آفتاب های رنگی رو دکتر توصیه نمیکنه ..برو همون ...

منم موندم ... داروساز معتبری هم هس... دقیقا سیگل رنگی داد گفت روزی سه بار بزن 

خیلی تحقیق کردم ...از مجله اسکین مگ نقدشو خوندم ... بنظرم سالم ترین و بصرفه ترین بود ولی بعدا مشکلات ...

من میگم ژنوبایوتیک یا الارو رو امتحان کن. اگر که پولداری 😁 و وسع مالی ات میرسه که برو سراغ محصولات گرون تر مثل روبو بیوتی 

بی آب و تاب و توان،

من ضد آفتاب سولاریس گرفتم ببین لافار اصلا خوب نیست

میشه برا نی نی تو دلیم صلوات بفرستید🥺❤️اینو تو دوران بارداری نوشتم الان آرزوم اینه بچه ۶ ماهم سالم بشه💔خدا که دلمو شکوند💔💔

از چه نظر خوب نیس

من کلا خیلی تحقیق کردم اما نظراتو خوندمو بررسی تو یوتیوبو پرسیدن از متخصص پوست لافار زیاد جالب نیست بیشتر چیزی ک رو اعصابمه حجم کمشه😬الان حضور ذهن ندارم

میشه برا نی نی تو دلیم صلوات بفرستید🥺❤️اینو تو دوران بارداری نوشتم الان آرزوم اینه بچه ۶ ماهم سالم بشه💔خدا که دلمو شکوند💔💔

چه مدته میزنی مشکلی نداشت پوستت یا بعدا بوجود نیومد ؟

یه سال 

خوب بود من پوستم مختلط و حساسه 

مناسب پوست خشکش رو دارم 

نه جوش نزدم اتفاقا چون سبکه رو پوست به همه توصیه میکنم

و خدایی هست مهربانتر  از حد تصور:)