2777
2789
عنوان

توروقران بیاین دارم دق میکنم😭😭خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1472 بازدید | 76 پست
یعنی کارمای کاری ک با من کردو پس‌میده؟

نمی‌تونم دقیق بهت بگم آره حتما تو همین دنیا جواب کاراشو میگیره 

ولی تو مطمئن باش خدا اینکارو برات کرده و هرچی که خدا برات بخواد قطعا بهترینه..شاید اون رفته که یه آدم درست حسابی بیاد تو زندگیت ، بیخیال بابا 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ولش کن منم رابطه ۵ ساله تموم کردم شمارتوعوض کن هیچی حتی یه تارمو نزار وصل باشی ب اون ادم

شمارمو یکماهه عوض کردم 

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
کارمارو ول کن خوشحال باش شناختیش...حتما شکایتت رو پیگیری کن

بنظرت ب نتیجه میرسم؟

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
دارم دق میکنم چون خیلییی بخاطرش سختی کشیدم‌خیلی بخاطرش جلو بقیه وایستادم

میفهمم چی میگی

هضمش سخته ولی حالت خوب میشه ب مرور زمان

من بعد میفهمی نباید رو حرف ادم ها حساب باز کرد

محتاطتر و عاقلتر میشی

لازم بود این اتفاق برات بیفته تا من بعد با عقلت تصمیم بگیری

سر خودم اومده درکت میکنم حتی یه آهنگ حال ادمو بد می‌کنه در حالی ک فراموشش کردی

دقیقاااا🥲🥲فقط موندم اونی‌ک انقد به من وابسته بود چطور تونست چطور الان حالش خوبه

خدا عالم مفهوم زندگی همه چی

مرسی عزیزم

اونکه مطمعنم به زودی جدا میشن چون هیچکس ب اندازه من واسش وفادار و عاشق نبود لعنت بهش چجور تونست بعد ...

اره احتمال زیاد جدا میشن و اون دختره بهش خیانت میکنه، ولی کسیکه باتو اینجوری رفتار کرده لیاقت نداره حتی بهش فکر کنی... مثل یه آشغال از ذهن و قلبت بندازش بیرون 

🌸🌷🩷 یَا أَنِیسَ الْقُلُوبِ 🩷🌷🌸

دختر جان توام مثل خواهر من

به خدا قسم مردی که خیانت میکنه توبه نمیکنه

شوهرم خیانت کرد حالا مثل سگم پشیمون شد و همین فحش هارو به دختره میداد که مثلا من بگم وای ببین دختره رو نمیخواد

ولی فایدش چیه؟ خیانت اشتباه نیست انتخابه

من اگه نمیفهمیدم همچنان ادامه میداد 

حالا این لاشی به خودت و خانوادت توهین کرده

تو ارزش خودت رو نمیدونی؟

نرو سراغ استوری هاش اصلا پاک کن بره 

بهت قول میدم بهترین روزا در انتظار تو هستن 

قلادش رو باز کن بزار بره

میفهمم چی میگیهضمش سخته ولی حالت خوب میشه ب مرور زمانمن بعد میفهمی نباید رو حرف ادم ها حساب باز کردم ...

دقیقا من خیلی سادم این شد تجربه 

دقیقاااا🥲🥲فقط موندم اونی‌ک انقد به من وابسته بود چطور تونست چطور الان حالش خوبه

عزیزم پسرا مث ما انقد احساساتی نیستن ولی دیر میفهمن قدر ادمو وقتی ک تو همه چیو فراموش کردی و مهم نیس برات 

خدایا شکرت