2777
2789

سلام دوستان بنده یازدهم تجربیم و واقعا اوضاع مالیمون زیاد جالب نیستش 

یک ماه هم مونده به امتحانات منم هیچیم لطفا مشاور خوب بگید که با انصاف باشه وزیاد گرون نباشه

خواهشا تبلیغ نکنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی واقعا خوب بودن؟پیشرفت خوبی داشتی؟

اره من سه سال اصن از درس دور بودم نمی‌دونستم کنکور اصن چیه تقریبا با ایشون تونستم پیوسته درس بخونم . نتیجه ام می‌تونستم خیلی بهتر بشه اما خوب به دلیل یکسری مسائل نشد

اخه من کلا تو برنامه و اینا خیلی ضعیفم

ببیبن اول شب بخواب چون خوابش با کیفیت تره قبل نماز شهرم یکساعت، کم خونی داری کشمش یا چیزی بخور بعد حالا برنامه ریزی کن تو هر ماه هر هفته باید چقدر پیش بری بعد تقسیمش کن در طول یک هفته با علاقه بخون تا سرعتت بیشتر بشه کمال گرا هم نباش وسواسی نخون تا بتونی چند دور بزنی اگرم عقب افتادگی روزی دیگر جبرانش کن ،خودتو درگیر نکن بشین بخون

ببیبن اول شب بخواب چون خوابش با کیفیت تره قبل نماز شهرم یکساعت، کم خونی داری کشمش یا چیزی بخور بعد ح ...

اخه چون امتحانات کلا یک ماه دیگه هستش و من یه سری کتابها رو باید حذف کنم نیترسم دچار اشتباه بشم