2777
2789
چرا نمیاد؟ کلا تو فیلم حذف ‌شذه؟ بهبود چی

هست بهتاش

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مامان من دست از ستایش نمیکشه میگم حداقل پایتخت ببینمیگ نه میخوام ستایش ببینم ممد اعدام میشه یا ن

وای ممد گفتنش🤣🤣🤣

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بیشتر ببینید
ولی خدایی سارا نیکا چون از بچگی بودن خیلی حس خوبی بود ک یوذناینکه دیالوگ نداشتن ک تقصیر خودشون نبود

من نمیدونم گارد ملت نسبت به این دوتا بدبخت چی بود 

خو نمی تونن از خودشون دیالوگ دربیارن بگن 

باید کارگران بگه این دیالوگ رو بگو 

کاس همون دوتا بودن

نمیدونم ولی تو تیزرش اصلا بود احتمالا نمیاد تو نقش شیرزاد میاد که می‌شد عموش

هموم عمو معتاده که تو فصل دوم بود؟ اسمش شیر بود

بیشتر ببینید
من نمیدونم گارد ملت نسبت به این دوتا بدبخت چی بود خو نمی تونن از خودشون دیالوگ دربیارن بگن باید کارگ ...

مگه بخاطر دیالوگ بوده؟

بخاطر اون عکسایی بود که ازشون اومد بیرون

من نمیدونم گارد ملت نسبت به این دوتا بدبخت چی بود خو نمی تونن از خودشون دیالوگ دربیارن بگن باید کارگ ...

دقیقا

همشون میگفتن اینا بازیگر نیستن و فلان

مگ اینا اختیار داشتن ک حرف بزنن؟ نویسنده و عوامل فیلم چیزی نمیدادن ب اینا

گرونه دیدیم فصل 5 کل کل هاشون با بهتاش بد نبود

این دوتا این همه سال تو پایتخت بودن ولی بهشوم فرصت داذه نشد خودشونو نشون یدن

ولی ب همون بهروز کوچیکه بیشتر فرصت داده شد

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید

تازه گیر میدادن چرا لهجه ندارن:/

خب هما هم نداشت 

من اون دوتارو بیشتر دوس داشتم حس واقعی بودن میداد چون با این سریال بزرگ شدن

بیشتر ببینید