2777
2789
عنوان

واقعا کسی نیست اینحا دبی زندگی کنه و یا از مخارج خبر داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 39 پست
حقوق کم یعنی چقدر؟ تورم اینجا نیست قیمت اجناس ثابته

مثلا بری رستوران یه پلو کباب بخوای بخوری ب پول ایران چقدره؟

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...
اونجا با حقوق کم هم میشه گذروند؟یا تورم بالاس؟

تورم نه نیست قیمت ها ثابته 

حقوق کم نه

اونجا مخارج واسه خودشون زیاد نیست ولی برای ما اگر میخوای ریال رو بکنی درهم یه مبلغ وحشتناک میشه و نمیشه گذروند 

اگر از همون جا درامد داشته باشی و خرج کنی اوکیه 

ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا بری رستوران یه پلو کباب بخوای بخوری ب پول ایران چقدره؟

خیلییی خیییلی 

ولی اگر از اونجا به درهم درامد داشته باشی زیاد حساب نمیشه واست

ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان 
خب پس همینجا میگم ولی لطفا ریپلی نکنید که بتونم بعدش پاکش کنم درامدشون ۸ هزار دلار هست و اینکه یک بچ ...

ماهی ۸۰۰۰ دلار یا سالی ؟

ببین دخترم اینجا حقوق متناسب با شغل هست شما بگو قراره چه شغلی داشته باشی تا بهت بگم حدود حقوقت چقدره

من از روی کنجکاوی و اینکه اطلاعاتم بره بالا میپرسم و گرنه قرار نیست شغلی داشته باشم.ممنون که جوابمونو میدید

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...

۸ هزار میشه حدود ۲۸ هزار درهم حدودی 

بله میتونن بچرخونن اولش برای خونه و خرید وسایل و خرید ماشین، گواهینامه، شهریه ممکنه نیاز به برنامه ریزی باشه ولی در کل قابلیت داره 

البته اگر فرزندشون خیلی هزینه بر نباشه

خیلییی خیییلی ولی اگر از اونجا به درهم درامد داشته باشی زیاد حساب نمیشه واست

آره فک کنم یه پرس چند میلیونی میشه

ماهانه

اگر اجاره نداشته باشن خوبه 

و ماه های اول سخته 

به مرور با برنامه ریزی بهتر میشه 

۸۰۰۰ دلار درامد کم حساب نمیاد زیاذ

من از روی کنجکاوی و اینکه اطلاعاتم بره بالا میپرسم و گرنه قرار نیست شغلی داشته باشم.ممنون که جوابمون ...

خواسش میکنم ولی باید کلا شما با ماهی ۶۰۰۰ درهم میتونی مجردی بچرخونی ولی سطح پایین بی تفریح

۸ هزار میشه حدود ۲۸ هزار درهم حدودی بله میتونن بچرخونن اولش برای خونه و خرید وسایل و خرید ماشین، گوا ...

خیلی ممنون عزیزم

خونه و ماشین رو میتونن اجاره کنن

و اینکه اینجا خونه و ماشین دارن اگر لازم به فروششون باشه

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

خواسش میکنم ولی باید کلا شما با ماهی ۶۰۰۰ درهم میتونی مجردی بچرخونی ولی سطح پایین بی تفریح

هر درهم 22 هزار تومنه؟