حقوق کم یعنی چقدر؟ تورم اینجا نیست قیمت اجناس ثابته
مثلا بری رستوران یه پلو کباب بخوای بخوری ب پول ایران چقدره؟
آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین دخترم اینجا حقوق متناسب با شغل هست شما بگو قراره چه شغلی داشته باشی تا بهت بگم حدود حقوقت چقدره
من از روی کنجکاوی و اینکه اطلاعاتم بره بالا میپرسم و گرنه قرار نیست شغلی داشته باشم.ممنون که جوابمونو میدید
آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...
خیلییی خیییلی ولی اگر از اونجا به درهم درامد داشته باشی زیاد حساب نمیشه واست
آره فک کنم یه پرس چند میلیونی میشه
خواسش میکنم ولی باید کلا شما با ماهی ۶۰۰۰ درهم میتونی مجردی بچرخونی ولی سطح پایین بی تفریح
هر درهم 22 هزار تومنه؟