2777
2789
عنوان

اگه با جنین اهدایی یچه دار شدین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2034 بازدید | 124 پست
ممنون عزیزانشالله ک سال دیگه این موقع بچت توبغلت خوابه توکلت بخدا باشه بعدم از امام رضا بخاه بقول ما ...

خیلی از امام رضا خواستم

از امام زمان خواستم 

از امام علی 

از حضرت عباس 

از امام موسی کاظم 

از امام حسن 

از امام حسین 

حضرت فاطمه 

نمیدونم حکمت خدا چیه من و شوهرم که رابطمون خیلی خوبه زندگیمون خیلی خوبه نمیشه بچه دار بشیم 

اما اطرافیانم با کلی مشکلات تو زندگی راحت بچه دار میشن

فقط میگم خدا اگه بچه دار نشدمم مواظبم باش چون میترسم از امتحانت سربلند بیرون نیام

خیلی از امام رضا خواستماز امام زمان خواستم از امام علی از حضرت عباس از امام موسی کاظم از امام حسن از ...

میشی ناامید نشو دکتر نقشینه به من گفتن مشکل تو ناشناختس معلوم نیست واسه چی باردارنمیشی ببین دکترنقشینه با اون همه علم متوجه نشد واسه چی نمیشم سه بار ای یو ای کردم وهربار ک منفی میشد خوردمیشدم تاچندروز حتی نمیتونستم درست غذا بخورم من بابامم تازه از دست داده بودم دیگه انگار انگیزه واسه زندگی نداشتم ولی بعد۳سال بالاخره شد هرکارخدا یه حکمتی داره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۵تا جنین اهدا کردمهمیشه توفکرشونم آیا تبدیل ب بچه شدن یانهاگه آره چجوری باهاشون رفتارمیشه شکل من هست ...

عزیزم . مطمئن باش خدا هواشون و داشته اگه بچه شدن حتما بچه پدر مادری شدن که لیاقتش و داشتن.

چرابیشتر حس کنجکاوی بود تا وابستگیولی بیخیال شدم که پرس و جو بکنمبه دردسرش نمیارزید چون کلی مشک ...

اره حس کنجکاوی طبیعیه 

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔