2777
2789
عنوان

اگه با جنین اهدایی یچه دار شدین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2034 بازدید | 124 پست
نه حس مالکیتی نداشتم جنینهای اضافی رو معدوم میکنن..اونوقت حس قاتل میداشتم؟؟؟؟خیالم هم راحت بود ...

حس عجیبیه ولی ثواب کردین اگه هم معدوم باشن یعنی ای وی اف نگرفته باشه تو بهشتن مثل خیلیا ک بچشون سقط میشه

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چجوری میرن جنین فریز میکنن؟اصلا چرا باید این کارو کرد مگه ادم اولش فکر نمیکنه که طبیعی باردار میشه؟

بعضیا مشکل  باروری  دارن یا زن یا شوهر  چاره ای  جز  تشکیل جنین خارج از  رحم و تو محیط  ازمایشگاهی نیس

بعضیا سرطان دارن و شیمی  و پرت  درمانی  تخمک و اسپرم رو از بین میبره پس قبل از  درمان جنین درست میکنن و فریز میکنن

[QUOTE=376393109]خب مسلماً ظاهرش شبیه کسایی که اهدا کردن میشه...انگار یه بچه از پرورشگاه آورده باشن. ...

شاید کسی بهش گفته.

ما هم یه فامیلی داریم بچه ی کسی رو آورده بود که مادرش سر زایمان فوت کرده بود...پدرش هم نخواسته بودش...بعد کلاس پنجم که بود یه نفر بهش گفته بود...اما این دختره به کسی نگفت تا زد کنکور داد پزشکی قبول شد با یه پزشک ازدواج کرد روز عقد پدرش اومده بود که می خوام بهش بگم دیده بود این جوری شده یادش افتاده بود الان پدرشه اینم اومده بود گفته بود من همه چیو می دونم و مشکلی هم ندارم اصلاً.

.

ببین شوهردوست منم مشکل داشت ولی دوستم سالم بود چندتاسقط داشت بخاطر اسپرم ضعیف چندسالم بودک دیگه بچه ...

مرسی عزیزم . دکتر شوهر منم دکتر صالحی هست 

ولی شوهر من ضعیف نیست .شوهرم صفره صفره

برام خیلی دعا کن امشب

فداتشم.پارسال صفرتاصدبابیمه تامین اجتماعی۲۵میلیونن چون دولتی بود نمیشد تعیین جنسیت کنی.ن مونده ب این ...

من تعیین جنسیتی میخام انجام بدم دوتا دختر دارم گفتم سومی رو آی وی اف کنم ولی اصلا از این چیزاش خبر نداشتم

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

بعضیا مشکل باروری دارن یا زن یا شوهر چاره ای جز تشکیل جنین خارج از رحم و تو محیط ازمایشگاهی ن ...

اها 🤍

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻
چجوری میرن جنین فریز میکنن؟اصلا چرا باید این کارو کرد مگه ادم اولش فکر نمیکنه که طبیعی باردار میشه؟

من بعد ده سال و دوتا سقط مکرر رفتم ای وی اف.

من طبیعی باردارمیشدم اما بچهام نمیموندن زیر ۸هفته متوقف میشدن دیگه حوصله ی این دکتراون دکتر نداشتم رفتم ای وی اف تو باراول انتقال مثبت شد بقیش موند ک توبیمارستان فریزکردن.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
من تعیین جنسیتی میخام انجام بدم دوتا دختر دارم گفتم سومی رو آی وی اف کنم ولی اصلا از این چیزاش خبر ن ...

میتونی بری بیمارستانای خصوصی ۱۲۰میلیون خرج کنی تعیین جنسیت کنی.

بیمارستانهای رویان.مام.ابن سینا.صارم.نیکان خصوصی هستن و تعیین جنسیت هم میکنن

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
میتونی بری بیمارستانای خصوصی ۱۲۰میلیون خرج کنی تعیین جنسیت کنی.بیمارستانهای رویان.مام.ابن سینا.صارم. ...

توکل بخدا

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

شاید کسی بهش گفته.ما هم یه فامیلی داریم بچه ی کسی رو آورده بود که مادرش سر زایمان فوت کرده بود...پدر ...

وای .فامیل ما می‌گفت بچه ای ک گرفتن پدرش معتاد و زندانی داشته چندین سال مادرشم گفته من نمیتونم از پس نگهداریش بر بیام خلاصه اینکه بعد چن سال مادره طلاق میگیره و ازدواج می‌کنه با ی مرد پولدار  اینا میگن ما اصن ازشون خبری نداریم فقط تنها چیزی ک یادشونه اینه ک میگن مادرش خیلی قشنگ بوده میگن دختره الان شده شبیه مامانش 

مرسی عزیزم . دکتر شوهر منم دکتر صالحی هست ولی شوهر من ضعیف نیست .شوهرم صفره صفرهبرام خیلی دعا کن امش ...

اتفاقا الان داره دعای جوشن کبیر ازتلوزیون پخش میشه برات خیلی دعاکردم منم این روزای سختو گذروندم فقط توکلت بخدا باشه منم ای وی اف کردم بعدرشدش متوقف شدسقط شد من دیگه نمیخاستم زنده باشم کارم شده بودگریه چون بابدبختی باردارشده بودم نمیدونستم ک بازم میشم یانه ولی توانتقال بعدی بازمثبت شدم وبالاخره این طلسم بچه دارنشدن من شکست 

اتفاقا الان داره دعای جوشن کبیر ازتلوزیون پخش میشه برات خیلی دعاکردم منم این روزای سختو گذروندم فقط ...

مرسی عزیزدلم

خداروشکر . ان شالله بچت زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه ❤️

مرسی عزیزدلمخداروشکر . ان شالله بچت زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه ❤️

ممنون عزیز

انشالله ک سال دیگه این موقع بچت توبغلت خوابه توکلت بخدا باشه بعدم از امام رضا بخاه بقول مامانم امام رضا خیلی کارازدستش برمیاد😭