2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اشتباه محض

من نارس نبود تا ۴ ماه هیج جا نمیرفتم جز پیش خانواده م اونم مطمعن میشدم قبلش

الان فصل خوبی نیست جدای از نارس بود هی هوا هم سرد وگرم میشه بچه زود مریض میشه 

از یه طرف خدای نکرده یکی سرما خوردگی هم داشته باشه که بدتر

دیگه نوزاد همه دوس دارن بغل کنن بوس کنن و این ریسک

تا چه مدت نرفتین

تا مدتی ک ریش کامل بشه یکمی جون بگیره از چهار پنج ماه به اونور اونم در حد خونه مامانم میرفتم مهمونیای بزرگ عروسی نمی‌رفتم بچه هام زود مریض میشدن بخاطر اون

بچه من ۳۶ هفته دنیا اومده ۲۶ روزشه هیچ جا نرفتم کسی هم بیاد من پیش بچمم بیشتر همسرم پذیرایی میکنه

نه ماله من الان نزدیکه ۲ ماه خونس دوماهه تو ان‌ ای سیو  بود

زن ممدم
ماله منم تا چه مدت کسی نیومد پیشش

خداروشکر شما پیششی :) یه مادر مهربون داره :)) 

منو گذاشتن بیمارستان و رفتن. یه بچه ی ضعیفو. تمام دستام بخاطر رگ گیری سوراخ بود. نمیتونستم غذا بخورم. اصلا یه وضعی. آخرشم یه خانواده دیگه بزرگم کردن که الان خیلی اذیتم میکنن کلا از زندگی شانس نیاوردم از همون روز دنیا اومدن 

تا مدتی ک ریش کامل بشه یکمی جون بگیره از چهار پنج ماه به اونور اونم در حد خونه مامانم میرفتم مهمونیا ...

نه منم اینو هیچ جا نمی‌برم امروز مهمون اومد دونید اتاق مردم و زنده شدم

زن ممدم
نه منم اینو هیچ جا نمی‌برم امروز مهمون اومد دونید اتاق مردم و زنده شدم

نزار بوسش کنن کسی اومد پیشش بغلشم بگیره بگو دکترش منع کرده چون اینا از نوزاد کامل بدنیا اومده فرق داره بدنشون خیلی ضعیفترع

خداروشکر شما پیششی :) یه مادر مهربون داره :)) منو گذاشتن بیمارستان و رفتن. یه بچه ی ضعیفو. تمام دستا ...

یه مادر مهربون افسرده الهی بمیرم واست  انشاالله روز های خوبم میرسه

زن ممدم