2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شوهر من تو تاپیکام هست مقصر خانوادشن

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

برادر شوهرم 

البته دو طرفه قید هم زدن بخاطر پول 

البته بعد ازدواج کرده و بچه بزرگ داشت ک قهر کردن کامل 

مادرو پدر هم براشون مهم نیس،

خانومش ب من می‌گفت بعد ۲۳سال فهمید خانوادش چطورین

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
بیشتر ببینید
همه چیز باید درتعادل باشه ،نه زنشو ول کنه بخاطر خانوادش و نه خانوادشو ول کنه بخاطر زنش

دقیقا ولی پسر داییم متاسفانه فقط وفقط زنشو میخواد طوری ک بارها توهین کرده ب دایی و زن داییم اوناهم از ادمای بی زبونی هستن متاسفانه ک گیر بد آدمی افتادن 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃