2777
2789
عنوان

خدایی قبول دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1339 بازدید | 131 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چهره ی دختر خیلی زیاد تاثیر داره ولی قطعا فاکتورهای دیگه هم مهم هستن، نجابت و خانواده ی خوب حتما تاثیر زیادی دارن

(نجابتو با مذهبی بودن اشتباه نگیر ، ممکنه بی حجاب یا بدحجاب باشه ولی دختر نجیبی باشه)

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊

نه واقعا قبول ندارم

من قبلا چادری نبودم هم قیافم خوبه هم تک فرزندم هم وضعیت مالیمون مناسبه ولی واقعا اندازه الان خواستگار نداشتم

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿

من به جز زیبایی خیلی زیاد و تک دختر بودن باقی موارد رو دارم ولی همچین چیزی نمی‌بینم

هم شغل خودم خوبه هم پدرم 

اگه از من بپرسی میگم حیا و نجابت نه تنها مهم نیست بلکه مانعه

یعنی همه دنبال روسپی میگردند باور کن 

هر چی دختر آویزون تر و بی خانواده تر زودتر ازدواج می‌کنه و با آدم بهتر اینو منی میگم که بهترین محیط ها رو دیدم و متوجه شدم حتی آقایون تحصیل کرده و به ظاهر محترم به چه دخترایی علاقه دارن

چرا؟؟

چون دختری که جایگاه اجتماعی نداشته باشه خانواده دار نباشه بخدا پیش هیچکسس اعتبار نداره ، هیچکی آدم حسابش نمیکنه 

واقعا دیدم که میگم ، بارها 

قیافه و ظاهر و .. فقط برای اوناییکه که میخوان با طرف دوست باشن و بعدا برن با یکی دیگه ازدواج کنن