2777
2789

ما کلا تافته ی جدا بافته ایم

فامیلای مامانم هرکی با خانواده ی شوهرش

خانواده ی بابامم خواهراش و داداشش اینقد نامردن  ی چند روز واینستادن باهم  بریم کلا ما ب کلاسشون نمی‌آیم

رفتن ی شهر دیگه همه باهم فردا میرن سیزده بدر چند روز پیشم برای مامانشون بلیط هواپیما گرفتن ک تنها نباشه رفت پیش بچه هاش

مام اینجا تنها🥲

بچه هاشون دوستای صمیمیم بودن ولی الان پیام بدم کجایین اگ مسافرت باشن شروع ب ناله و ...ک اره توخونه نشستم افسردگی بهمان دروغای دوزاری ک مثلا چشمشون نکنیم درحالیکه تاحالا چیزی از ما ندیدن...

اشکالی نداره راحت باشن و انشالله بهشون خوش بگذره فردا ولی ای کاش مام بهمون خوش می‌گذشت فردا:)

شما برنامه تون چیه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من تو خونم 

ولی شماها چرا خانوادگی نمیرید 

مگه حتما باید با فامیل باشید 

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شیراز جانم ببخشید که به خاطر کار ازت دور شدم. دلم برات تنگه شهر قشنگم  

خوب شماهم یه خانواده هستین خودتون برین

نمیدونم چجوری بگم ولی تنهایی کیف نمیده

اگ قرار بود باهم بهمونوخوش بگذره توخونه خوش می‌گذشت

بیرون لاقل اگ یک خانواده ی دیگه میبود باهم حرف میزدیم و...خوش میگذشت

نمیدونم چجوری بگم ولی تنهایی کیف نمیدهاگ قرار بود باهم بهمونوخوش بگذره توخونه خوش می‌گذشتبیرون لاقل ...

حداقل خانواده خودت راحت تری اونجوری یهوو یکی سمی هست کل روز اعصاب خوردی داری 

من تو خونم ولی شماها چرا خانوادگی نمیرید مگه حتما باید با فامیل باشید

ها دیگه

کلا بابام حوصله نداره غر میزنه

بیرونم بهمونوخوش نمیگیره اینجوری وقتی توخونه همش دعواست

بیرون لاقل از  فامیلا باشیم حرف می‌زنیم  میگیم میخندیم اگ خاله هام می‌بودند یا عمه هام

دلم ک خوش نیس همع روزام برام غم انگیزه 

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته
بیشتر ببینید

گوه تو سیستم جدید سایت سه تا تاپیک از عصر زدم هیچکدوم نمیاد بالا لعنت بهتون با این روندتون،پستها ک جای خود

غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔نخاهم زیست

بیشتر ببینید