2777
2789
عنوان

بارداری بدون رابطه جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 22 پست
عزیزم حس همدردیتم آرومم کرد ممنونم ازت🙏

میگذره مهم سلامتی خودت و بچه اس ،انشالله بعد درمان می‌کنی و بر میگردین به روال عادی،فقط محبتت و به همسرت بیشتر کن از هر لحاظ که کمتر بهش فشار بیاد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره منم شنیدم فعلا عزیزم بهداشت تو رعایت کن رابطه نداشت باش تا زایمان کنی بعد درمان کنی انشااله را ...

راستش دکتر گفت صد در صد همسرت هم داره فقط علائم نشون نمی ده....چون به هرحال از قبل رابطه داشتین باهم ؛بله عزیزم مجبورم راه دیگه ای نیست

میگه وسایلش آلوده باشه یا دست خودش آلوده باشه بازهم تماس پوستی و مستقیم محسوب میشه

زگیل تناسلی باید تماس با اون ناحیه باشه وسایل ناخن کاری ربطی به اون قسمت نداره بببخشید یه چرتی پرونده دیگه !!!!!! ج

زگیل تناسلی باید تماس با اون ناحیه باشه وسایل ناخن کاری ربطی به اون قسمت نداره بببخشید یه چرتی پروند ...

شایدم.....نمیدونم که...هردکتر یه نظری میده؛میدونین منظورش چیه؟مثلا الان من به زگیلم دست بزنم برم پیشش برای ترمیم ناخن هام؛یا خودش این بیماری رو داشته باشه ندونسته دستش بخوره بعد بیاد ناخن شمارو ترمیم کنه

چرا عزیزم تازگی‌ها میگن تماس با پوست فرد مبتلا غیر از راه جنسی؛استفاده از لباسش ؛نشستن لبه استخر؛و س ...

عزیزم ب هیچ عنوان تاکید میکنم ب هیچ عنوان زیگیل جز رابطه منتقل نمیشه من خاله متخصص زنان و زایمان هستن و خیلی اطلاع دارن گفتن مگز فقط از طریق رابطه 

شاید برای همسرتون علائم نشون ندادن وگرنه مبتلا هستن