2777
2789
عنوان

وسط نماز جماعت زد تو سر دخترش

| مشاهده متن کامل بحث + 954 بازدید | 47 پست
نه کسی نمی فهمید اون بوده اگه مادرش نزده بود چون جلوشون یه پسر سه چهار ساله بود حتی من که پشت سر دخت ...

مادرش احتمال زیاد متوجه نشده 

ولی قشنگ‌ معلومه مادرش جدای این داستان ها هم مادرش درست و حسابی نیست 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

کپی پیست میکنند👌ولی دلم برا دختره سوخت اگه مادرش قضیه رو بولد نمیکرد شاید بقیه به روی خودشون نمی آو ...

من هم همینطور مادرش کنترل نداره حتی اعتقاد درست هم نداره وگرنه نمازش رو قطع نمیکرد تا بچه بینوارو بزنه

چه ربطی داشت ربط کمر به شقیقه یک چیزی یاد گرفتید همه جا بدون فکر مینویسید

چون داشت نماز می خوند و تو یه جایی مثل حرم بود وکم سن و سال اونجا غرورش شکوند مادره واسش تداعی معانی میشه وقتی بزرگ شد با این چیزها به جای حال خوب و‌حال بد میگیره .من خودم از چادر تا سال ها بدم میومد چون اولین باری که چادر پوشیدم مادرم بهم گفت چه قد شلخته‌ شدی بهت نمیاد 

چون داشت نماز می خوند و تو یه جایی مثل حرم بود وکم سن و سال اونجا غرورش شکوند مادره واسش تداعی معانی ...

عزیزم 

بیشتر فکر کنم موقع نماز حس خجالت بهش دست بده و یاد اون خاطره میفته ناراحت میشه یا اون مکان کمتر میره اگر بره هم اون خاطره هی براش تداعی میشه ولی فکر نکنم در اون حد که متنفر بشه 

بیشتر از مادرش ناراحت میشه قطعا چون مادرش میتونست مدیریت کنه

عزیزم بیشتر فکر کنم موقع نماز حس خجالت بهش دست بده و یاد اون خاطره میفته ناراحت میشه یا اون مکان کمت ...

آره از نماز جماعت و حرم خاطره بدی تو ذهنش می مونه تا اینکه بزرگ شه‌ به سنی برسه که به بلوغ عقلی برسه و بفهمه حقیقت چی بوده .تا اون موقع هم مادر و کسایی که خندیدن اگه این باعث بشه به راهی خوبی نره مسئول هستن پیش خدا حق الناس گردنشونه

درسته خندیدن کار مناسبی نیست ولی اون لحظه فرشته هام از خنده عرشو لرزوندن🤣🤣😍😍

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

بیشتر ببینید
منم میخواستم همینو بگم چون یه خاطره بد و تحقیر شدن داره از نماز

نه بابا تهش تو جمع روش نمیشه بره 

نعوذ بالله چه ربطی به.......داره 

خدایا تو بساز، توبسازی قشنگتره❤️اللهم عجل لولیک الفرج علیه السلام 🌱