2777
2789

هفت سالشه وقتی پیش شوهرم میشینم همش با نفرت به من نگاه میکنه .امروزم سر سفره تو جمع پیش شوهرم نشسته بودم گفت تو و داداشم اصلا به هم نمیایید 😐

بعد گذشت باز اومد اسم منو اورد و یچی با عصبانیت بهم گفت من نفهمیدم بهش گفتم چی ؟؟شوهرم گفت ساکت شو دیگه این حرفارو نزن😐 

دیروزم با شوهرم داشتم میرفتم بیرون دید به شوهرم گفت چرا با مهسا داری میری بیرون😳 شوهرم گفت میرم دکتر کاسه تو دستش بود زد زمین قهر کرد گفت نههههه با همسا میری دروغ نگو.

این بچه از اول حس میکرد من داداششو ازش دزدیدم فکر کردم بزرگ بشه خوب میشه خیلی بدتر شده.

جوری هم هست چپ نگاهش کنم شوهرم زود میپره بهم نمیتونم بهش چیزی هم بگم خیلی روی عصابمه

اقایون باردار سایت👰🏻‍♂️🫃🏻 توی تاپیک من نظر ندن🙄

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با شروع تعطیلات 

مباحث مهم دید و بازدید و دعوا و گوشه و کنایه 

شروع شد ... جاری خواهر شوهر و مادر شوهر و.. 

حرف یه بچه انقدر مهمه؟ 

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ♥تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید

به شوهرت بگو یا خودت حدو حدود رو به خواهرت نشون بده یا خودم میدم...در غیر اینصورت من تا وقتی اینجوری بهم بی احترامی میکنه  دیگه پامو اونجا نمیذارم

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤

خدایی با بچه ۷ ساله هم لج میکنید ...اون اصلا نمیفهمه چی میگه..یا حرفاشو جدی نگیر و برات مهم نباشه اصلا یا با محبت دلشو‌به دست بیار ..معلومه اون‌بچه حس نفرت شما رو قشنگ فهمیده که ابن حرفا رو میزنه 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
با شروع تعطیلات مباحث مهم دید و بازدید و دعوا و گوشه و کنایه شروع شد ... جاری خواهر شوهر و مادر شوهر ...

کل نی نی سایت شده دعوا 

عیدی مو ازم گرفتن با خانوادم دعوا کردم 

با شوهرم دعوا کردیم 

مادر شوهرم فلان