2777
2789

به زور صد بار میگفتم تا بغلم کنه روزی صد بار می‌پرسیدم دوستم داری بزور می‌گفت آره باهام حرف نمی‌زد خودم حرف میزدم بهم محل نمیداد

تو رابطه همیشه خودم پیش قدم بودم

خدایا چرا آنقدر من چندش و کثیف و نجسم

آخ خدا

چرا دوری میکنه ازت

❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خودتو سرزنش نکن عزیزم 

اغلب زن هاا نهایت عشق و علاقه اشون رو برای طرف می زارن ولی متاسفانه چیزی که لیاقتشون هست رو دریافت نمیکنن

تو کار این دنیا موندم چرا ادمای با احساس و مهربون گیر یک مشت ببخشید لا شی بی احساس می افتن

عزیزم رفتم تاپیکاتو خوندم واقعا چه دلی داریالان حال روحیت چطوره؟

دارم دیونه میشم صد بار به جون بچه قسم خورد من تو میخوام دوست دارم

ولی احساس احمق بودن بهم دست داده

کم محلی و ایراد گرفتن از همه چیز،ناراضی بودنِ همیشگی راهکارته فقط 

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
بیشتر ببینید