2777
2789
عنوان

دنبال مردا و پسرای باهوش باشین

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 73 پست
اینکه یکی باهوش باشه دلیل نمیشه که باشعورم باشه و به کارای اشتباهش اعتراف کنه یوقتایی اشتباهم میکنه ...

آدم باهوش بیشترین اشتباه رو میکنه

پای سگ بوسید، مجنون /خلق گفتن این چه بود؟ گفت این سگ، گاه گاهی کوی لیلی رفته بود

همون لحظه که احساس کردید تو صحبتش داره چنین چیزی رو میگه حتما بهش بگید. اونجا متوجه میشه که شما خوب ...

گفتم سریع حرفشو اصلاح کرد گفت ن منظورم این نبود 

ولی ی رگه هایی از کنترل گری داره 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

آدم باهوش بیشترین اشتباه رو میکنه

کاری به اشتباهش ندارم بنظرم کلمه ی باهوش خیلی کلیه برای این موضوع و من نمیدونم منظور استارتر از باهوش چیه شاید چیزیه که خودش دراون مورد اسیب دیده

ولی درکل مرد باید کاردان،باشعور و با فکر اقتصادی خوب باشه اصلا نمیشه مردا رو یا ادمارو به دو دسته ی باهوش و خنگ تقسیم کنیم و بگیم هرکی نخبه نیست پس گیجه یا برعکس! 

من به شخصه مردی که خییییلی تو جزئیات هر زمینه ای بخواد ریز بشه رو نمیپسندم نه بخاطر اینکه خودم برم تحت سلطش بخاطر اینکه هم خودش اذیت میشه هم من 

میگم که مرد خنگ ریختههههههه براتون اون پنج درصد باهوش رو بزارین واس ما مرسی اونا رو بدبخت نکنین از ز ...

قربونت من ده سال پیش یه معمولیشو برداشتم 

باهوشاش واس خودتون

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بیشتر ببینید

شوهر من به شدت باهوش ولی باهوش مهربونه ازینایی که نه بد کسی میخواد نه با سیاست بقیرو بد کنه اتفاقا من لذت میبرم وقتی جایی گیر میکنم می‌دونم بهترین راه حل اون می‌تونه بهم بده ازونورم بااینکه باهوش بیشتر تصمیمای زندگی می‌ذاره به عهده منو اهل زور گفتن یا ادعا کردن نیست یعنی همیشه بهترین راهنما واسه اطرافیان