2777
2789
عنوان

حوصله ندارم خونه رو تمیز کنم😑

821 بازدید | 44 پست

فردا عیده اون وقت من هیچ کاری نکردم 

انگار تو اتاقم بمب ترکیده 

حسش نیست پاشم کار کنم😭😭

❌آقایون درخواست دوستی ندین ❌                  تلاش میکنم، چون می‌خوام وقتی موفق شدم قیافه اونایی که منتظربودن نتونمو ببینم.              

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خونم انگار بمب ترکیده

با دو تا بچه هر چی جمع میکنم به دو ساعت نمی‌کشه دوباره همونه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بیشتر ببینید

من از ساعت 12 داشتم اتاق جمع میکردم

4 اومدم سحری بخورم هنوز یکم خورده زیر مونده

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. لطفا اگه تو یه بحث ریپلایت کردم بهم بگو به امضات مراجعه کن🙏🏻

بیشتر ببینید

من یه کم دیگه مونده

در حد جمع و جور کردن و کمی گرد گیری

منم متنفرم از کار خونه ولی انجام میدم چون از کثیفی و بهم ریختگی هم بدم میاد

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

به خودت عیدی، استراحت بده😂

🌸🏷Translator... غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید
بیشتر ببینید

منم فقط پرده هال رو شستم و لوستر تمیز کردم همییییین 

همیشه دنبال یه عشق واقعی بودم یکی که رفیق باشه، یکی که برای درد دل کردن باهاش چرتکه نندازم  نکنه بعدا تو سرم بزنه،یکی که خیاااالم راحت باشه زیباترین و بهترین دختر شهرم براش،یکی که تکیه گاه تنهایی ها و غصه هامه یکی که پایه خل بازی هامه ولی خب همیشه که آدم  به خواسته هاش راحت نمیرسه😊 برای همه خواسته هام می جنگم و باید بهشون برسم
بیشتر ببینید
سلام اره منم هیچ کار برای عید نکردم خونه تکونی هیچی اصلاحس و حوصله تمیز کردن ندارم و خونه هم کثیفه ب ...

منم😢فکرم اروم نمیگیره کاش کم کم تمیز کرده بودم 

الانم تا صبح باید ظرف بشورم شیرینی درست کردم هزار تا ظرف کثیف شده

(اللهم صل علی محمد و آل محمد) برای خوشبختیم و موفقیت دخترنازمامان دعا کنید❤🌹