2777
2789
عنوان

شوهرم میگه نمیخوامت ولی خودت برو طلاق بگیر

| مشاهده متن کامل بحث + 1922 بازدید | 93 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم شوهرم مجرد بود اما من مطلقه بعد ۴ سال زندگی مشترک تابحال هنوز اصلا از گذشته من حرفی بالا نیاورده ...

اره بابا طرف که انسان باشه دلش نمیاد دل بشکونه ، شوهر من برخلاف ظاهرش که مذهبی و منم گول همین موضوع خوردم خیلی بچه ست و دهنش چاک و بست نداره 

اره بابا طرف که انسان باشه دلش نمیاد دل بشکونه ، شوهر من برخلاف ظاهرش که مذهبی و منم گول همین موضوع ...

یه میلیارد برات پول خورد حساب میشه؟پولداری؟؟

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ی بار قهر من و شوهرم خیلی طولانی شد نزدیک دوماه ، اصلا حاضر ب اشتی نبودم تو خونه ی خودم بودم و همه ی ...

منم بهش گفتم هروقت بخوای جدا بشیم من قبل تو اماده ام ولی من درخواست نمیدم میخوای خودت برو

خب مهریه رو بزاره اجرا که اسونتره .شوهره حتما تعطیله که این قانون نمیدونه 😅🤣

مردا دادخواست طلاق نمی‌دن چون باید مهریه رو بدن ولی اگه مردی نخواد مهریه بده  وزنم قصدش طلاق باشه مجبور شد می کنه در ازای بخشش مهریه طلاقش بده واین فقط به نفع مرد دیگه 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
اره بابا طرف که انسان باشه دلش نمیاد دل بشکونه ، شوهر من برخلاف ظاهرش که مذهبی و منم گول همین موضوع ...

به نظرم خودت تنها برو مشاور ...ببین چه راهکارایی به خودت میده که بتونی کمترین تنش روتو خونه داشته باشی. شاید ناخودآگاه رفتارایی از خودت نشون میدی که اونو تحریک میکنه.فایل صوتی " کلید مرد" از دکتر حبشی رو هم گوش بده ...انشالله دخترت سه سالش شد صبحا بفرستش مهد یا پیش مامانت و خودت دوباره برو سر کار...شآغل که باشی دیگه راحت تر میتونی مستقل بشی ! اگه تو این دو سال تغییر زیادی نکرد و بهتر نشد اونوقت به جدایی فکر کن

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
مردا دادخواست طلاق نمی‌دن چون باید مهریه رو بدن ولی اگه مردی نخواد مهریه بده وزنم قصدش طلاق باشه مج ...

اصلا طلاق نگیره فقط مهرو بزاره اجرا پدر مرده درمیاد دیگه حرفی از طلاق و اینا نمیزنه 😌

همه ی ادما خوبن مگه اینکه یقیین کنم از روی عمد به من بدی کردن ولی میدونم هیچکس به من از روی عمد بدی نمیکنه😍

اصلا طلاق نگیره فقط مهرو بزاره اجرا پدر مرده درمیاد دیگه حرفی از طلاق و اینا نمیزنه 😌

با این قیمت سکه   دادگاه سالی یکی اگه بده زنم پیر میشه تا مهریه بگیره بعدم نمی تونه دوباره ازدواج کنه خب

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
به نظرم خودت تنها برو مشاور ...ببین چه راهکارایی به خودت میده که بتونی کمترین تنش روتو خونه داشته با ...

مشاوره رفتیم قبلا خییییلی خوب شده بود ، بخادا مشاورم میگفت تو چجوری با این زندگی میکنی ، یه مورد بدی که داره و مشاورمون فهمید اینه که تو ذهنش سناریو سازی میکنه و همون باور میکنه چه درست چه غلط