matiiiiiiiin مدیر استارتر عضویت: 1403/05/07 تعداد پست: 77 عنوان برای موفقیت توو زندگی از چیه زندگیت گذشتی 371 بازدید | 37 پست برای بهتر شدن زندگیت حاضری چیکارایی بکنی که تا الان نکردی؟ از چی میگذریت حاضری بگذری تا ی زندگی عالی داشته باشی؟؟ همه ی ادما خوبن مگه اینکه یقیین کنم از روی عمد به من بدی کردن ولی میدونم هیچکس به من از روی عمد بدی نمیکنه😍 1404/01/01 | 07:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دیبااسابق عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 12218 از،سلامتیم استراحتم کنار بچه ها بودن سرویس دادن ب همسر گذشتم رفتم سر کار تا زمدگی مرفه تری داشته باشم
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 21838 بایدازبچم بگذرم که نمیگذرم مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه
matiiiiiiiin مدیر استارتر عضویت: 1403/05/07 تعداد پست: 77 از،سلامتیم استراحتم کنار بچه ها بودن سرویس دادن ب همسر گذشتم رفتم سر کار تا زمدگی مرفه تری داشته باش ... الان زندگی مرفه تری داری؟ همه ی ادما خوبن مگه اینکه یقیین کنم از روی عمد به من بدی کردن ولی میدونم هیچکس به من از روی عمد بدی نمیکنه😍
matiiiiiiiin مدیر استارتر عضویت: 1403/05/07 تعداد پست: 77 بایدازبچم بگذرم که نمیگذرم چرا فکر میکنی باید از بچت بگذری که زندگیت مرفه تر بشه؟!🤔 همه ی ادما خوبن مگه اینکه یقیین کنم از روی عمد به من بدی کردن ولی میدونم هیچکس به من از روی عمد بدی نمیکنه😍
دیبااسابق عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 12218 الان زندگی مرفه تری داری؟ بلهاگه ب امید درامد همسرم بودم هیچی نداستم
matiiiiiiiin مدیر استارتر عضویت: 1403/05/07 تعداد پست: 77 بلهاگه ب امید درامد همسرم بودم هیچی نداستم خب خدارو شکر .شغلت چیه الان؟ همه ی ادما خوبن مگه اینکه یقیین کنم از روی عمد به من بدی کردن ولی میدونم هیچکس به من از روی عمد بدی نمیکنه😍
matiiiiiiiin مدیر استارتر عضویت: 1403/05/07 تعداد پست: 77 ممنون۲۳ ساله کارمندم حقوقت از ۴۰ تومن بیشتر هست؟ همه ی ادما خوبن مگه اینکه یقیین کنم از روی عمد به من بدی کردن ولی میدونم هیچکس به من از روی عمد بدی نمیکنه😍
دیبااسابق عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 12218 حقوقت از ۴۰ تومن بیشتر هست؟ حقوقم کمه حدود ۱۷مزایام خوبه خداروشکر
black_wiitch عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 602 تو دو راهی نبودمولی حاضر نیستم از چیزیم بگذرم دانشجوی رشته حقوق👩🏻⚖ تکنسین داروخانه💊 مشاور پوست و مو👩🏻⚕ میکاپ آرتیست مبتدی💄 بیشتر ببینیدبستن
matiiiiiiiin مدیر استارتر عضویت: 1403/05/07 تعداد پست: 77 حقوقم کمه حدود ۱۷مزایام خوبه خداروشکر پس دنبال خیلی خیلی بهتر شدن نیستی همینجوری اوضاع اوکی 😍اما... همه ی ادما خوبن مگه اینکه یقیین کنم از روی عمد به من بدی کردن ولی میدونم هیچکس به من از روی عمد بدی نمیکنه😍
matiiiiiiiin مدیر استارتر عضویت: 1403/05/07 تعداد پست: 77 تو دو راهی نبودمولی حاضر نیستم از چیزیم بگذرم حتی ازکم پولیه این زندگیتم حاضر نیستی بگذری🤔😌 همه ی ادما خوبن مگه اینکه یقیین کنم از روی عمد به من بدی کردن ولی میدونم هیچکس به من از روی عمد بدی نمیکنه😍
دیبااسابق عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 12218 پس دنبال خیلی خیلی بهتر شدن نیستی همینجوری اوضاع اوکی 😍اما... خیلی خیلی بهتر شدن یعنی چیبالای ۴۰ درامدمه هرکار بخوام با پولم میکنمخونه بزرگ ماشین خوب پس اندازحسرت کسیو نمیکشم با اطرافیانم ک همه پولدارن مقایسه نمیشمهروقت بخوام سفر میرمخونه دار بودم باید ب کمترین راضی میشدم
black_wiitch عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 602 حتی ازکم پولیه این زندگیتم حاضر نیستی بگذری🤔😌 ما خانواده امون چهار نفره اسهر چهارنفرمونم که سر کاریم شغل خودم و برادرم که درآمدش خوب نیست ولی مادرم و پدرم دو شغله هستنتاحالا چیزی هم نبوده خاسته باشمش و الان نداشته باشمچطوری کشف کردی من تو کم پولی زندگی دارم دست و پا میزنم دانشجوی رشته حقوق👩🏻⚖ تکنسین داروخانه💊 مشاور پوست و مو👩🏻⚕ میکاپ آرتیست مبتدی💄 بیشتر ببینیدبستن