2777
2789
عنوان

برای موفقیت توو زندگی از چیه زندگیت گذشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 37 پست
همون والاتلاش خوبه ولی مادیات برای ارامش و خوشبختیه

ما برا جمع کردن چارتا آجر و خاک و آهن آلات نیومدیم

آدم باید تلاش کنه خودش یه آدم مفید باشه خیرش به بقیه برسه بچه هاش آرامش روان داشته

ماشین کارش جا به جاییه توعه چه سمند باشه چه ماکسیما

امکاناتم همین که به مشکل نخوری و اسیب بت نزنه جوابگوعه کسی بدون لامبورگینی نمرده

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

از خیلی چیزا گذشتم برا هدفم اما فعلا بلاتکلیفم میشه دعام کنید؟ 💫

وقتی تلاش کردی حتما نتیجه اش رو میبینی

موفق باشی خوشگلم

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

ما برا جمع کردن چارتا آجر و خاک و آهن آلات نیومدیمآدم باید تلاش کنه خودش یه آدم مفید باشه خیرش به بق ...

همون دیگه

شبکه پر شده از راههای ثروتنمد شدن

ی عده هم جوگیر و هیچی ندار. ب اونایی ک تلاشکردن و کم کم جمع کردن توهین میکنن ک چقد توقعت از زندگی کمه

هرکس باید خودشو با گذشته شمقایسه کنه

منبخوام با اطرافیانم مقایسه کنم ک افسرده میشم

همون دیگهشبکه پر شده از راههای ثروتنمد شدنی عده هم جوگیر و هیچی ندار. ب اونایی ک تلاشکردن و کم کم جم ...

دقیقاااا

وقتی وضعت از قبل بهتره یعنی پیشرفت

وگرنه من جونمم در بیاد ثروتم به ایلان ماسک نمیرسه

چطوری انتظار داره همه با در آمد ریالی بهترین ماشینای دلاری رو سوار شن

دقیقااااوقتی وضعت از قبل بهتره یعنی پیشرفتوگرنه من جونمم در بیاد ثروتم به ایلان ماسک نمیرسهچطوری انت ...

منظورشون روانشناسی زرد ک میگن زیاد بخواه

حالا ازخودش پرسبدم چیا داری جواب نداد

ادمای زیاده خواه معمولا هیچی ندارن چون ب کم راضی نیستن

نمیدونن کمترینم پلی میشه برای دستاوردای بالاتر

اونی ک نقشه های رویایی میکشه باید برنامه هم داشته باشه

منظورشون روانشناسی زرد ک میگن زیاد بخواهحالا ازخودش پرسبدم چیا داری جواب ندادادمای زیاده خواه معمولا ...

دقیقا از داشته هاش لذت نمیبره چون همیشه کافی نیست و باید بهترش و داشته باشه

اخرم تو پیری میبینه فقط داشته یه مسیر بی انتها رو میدویده