بچه اکسم خیلی هول بود خیلی هولیش همه جوره بهم ثابت شده از اونجایی ک بعد از ی مدت گقت من با کسی دیگ هم هستم و میخوام با تو هم باشم از اونجایی ک تو دیت اول گفت بیا همو بغل کنیم تو دیت دوم گفت همو ببوسیم تا خیلی جاهای دیگ و اصلا خیلی راحت کات کرد یعنی حتی اصلا واسش مهم نبود آنقدر ک من اذیت شدم اون واسش مهم نبود اما قلبمو چ کنم هنوز دوستش دارم
متاسفانه برخی چقدر راحت تن به گناه و هوس (بغل و بوس نامحرم) میدن ..... لحظات توبه و استغفرالله هست.
آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute, attractive, sweet, lovely, بقیشم تو بگووووو ..... تو مال من نیستی تو خود منی، یعنی مال مال مال خودم فقط و فقط و...
فهمیدیم به خدا فهمیدیم فهمیدیم اکست بد بود اما تو دلت براش تنگ شده
سلام. از حرام دوری کنید در فساد خیری نیست.
متاسفانه برخی چقدر راحت تن به گناه و هوس (بغل و بوس نامحرم) میدن ..... لحظات توبه و استغفرالله هست.
دل رو پرررو نکنین هم گناه میشه گاهی هم یهو زمین میزنه گاهی
آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute, attractive, sweet, lovely, بقیشم تو بگووووو ..... تو مال من نیستی تو خود منی، یعنی مال مال مال خودم فقط و فقط و...
دل رو پرررو نکنین هم گناه میشه گاهی هم یهو زمین میزنه گاهی
در مسیر فساد طلا پخش نمیکنن همیناست دیگه. این پازل کثیف توسط دو نفر شروع شد و به اینجا رسید
بله ولی خب پسره خیلی...تشریف داشته
توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه.................................................................. از توجه شما سپاسگزارم
خب خیلیا خام میشن الان اسی علاقمند شد بهش اینطوری اصن انگار متوجه هیچی نمیشن و نمیفمن چیکار میکنن
توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه.................................................................. از توجه شما سپاسگزارم