2777
2789
عنوان

اکسم تو دیت دوم گفت بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 86 پست
چطور تونستی ب هم نوع خودت خیانت کنی وقتی بت گقته من با کس دیگم هستم ؟ جامعه رو کثافت برداشته منظورم ...

حتما پسره به اون یکی دختره هم گفته من با یکی دیگ هم هستم 

هــمـسر مــون سـانــگ مـیـن❤️🌱  متعهد✨   اخر یه روزی از شدت زیبایی تو روانی میشم♥🥺 توی آغوش گرم خودت تا ابد زندانی میشم🦋🦋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام. از حرام دوری کنید در فساد خیری نیست.

متاسفانه برخی چقدر راحت تن به گناه و هوس (بغل و بوس نامحرم) میدن ..... لحظات توبه و استغفرالله هست.

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely,  بقیشم تو بگووووو ..... تو مال من نیستی تو خود منی، یعنی مال مال مال خودم فقط و فقط و...

فهمیدیم به خدا فهمیدیم فهمیدیم اکست بد بود اما تو دلت براش تنگ شده

متاسفانه برخی چقدر راحت تن به گناه و هوس (بغل و بوس نامحرم) میدن ..... لحظات توبه و استغفرالله هست.

دل رو پرررو نکنین هم گناه میشه گاهی هم یهو زمین میزنه گاهی

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely,  بقیشم تو بگووووو ..... تو مال من نیستی تو خود منی، یعنی مال مال مال خودم فقط و فقط و...

یاد بنده خدا افتادمخیلی زود باهم س ک س داشتنو خیلی راحت دختره رو گذاشت کناراینا هدفشون فقط کرد... اص ...

دل رو پرررو نکنین هم گناه میشه گاهی هم یهو زمین میزنه گاهی

سلام. از حرام دوری کنید در فساد خیری نیست.متاسفانه برخی چقدر راحت تن به گناه و هوس (بغل و بوس نامحرم ...

کاش خودتون هم عمل کنید 

شما تو سایت زنونه چیکار دارید ؟ 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
وای این انگل رو بنداز دورر

در مسیر فساد طلا پخش نمیکنن همیناست دیگه. 

این پازل کثیف توسط دو نفر شروع شد و به اینجا رسید

در مسیر فساد طلا پخش نمیکنن همیناست دیگه. این پازل کثیف توسط دو نفر شروع شد و به اینجا رسید

بله ولی خب پسره خیلی...تشریف داشته

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      
طرف پسره جوابش رو نده

خب خیلیا خام میشن الان اسی علاقمند شد بهش اینطوری اصن انگار متوجه هیچی نمیشن و نمیفمن چیکار میکنن

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      
سلام. از حرام دوری کنید در فساد خیری نیست.متاسفانه برخی چقدر راحت تن به گناه و هوس (بغل و بوس نامحرم ...

با این اوپن بودنشون و دین ستیزیشون

زندگی دختر پسرای ایرانی رسما فیلم ترکی شده

دیگه دختر پسری ک تو زندگیش کسی نبوده باشع و برنامه نداشته باشه پیدا نمیشه

با یه نفر ازدواجم بکنی بار روانی مونده از آدمای قبلی زندگی همسرتو تو باید تحمل کنی