2777
2789

سلام مهدی یاوران عزیز👋

ایام‌ سوگواری مولای متقیان علی «علیه السلام»

روخدمت شما تسلیت عرض میکنیم .

و همچنین شب قدر شما 

سرشار از تهنیت، برکت و رحمت باد📿

و سال نو پُر از عافیت و حُسن عاقبت 🌟

تو این شب عزیز  که شب تقدیرهاست؛ 

از شما عزیزان می‌خوایم که همگی خالصانه برای

« تعجیل در فرج مولا» دست به دعا برداریم،

که در غیر این صورت به نهایت اضطرار میرسیم.

و حلقه بلاها و امتحانات تنگ تر و عظیم تر میشه..

اگه دوست دارید دعا ها و خواسته دُنیوی و اُخروی 

خودتون در تاپیک مولا پُست کنید،

بلکه مورد رحمت و آمرزش خدا و عنایت آقا قرار بگیریم 🕊️✍️

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

بیشتر ببینید

رَبَّنَا أَفْرِغْ عَلَيْنَا صَبْرًا وَثَبِّتْ أَقْدَامَنَا وَانْصُرْنَا عَلَى الْقَوْمِ الْكَافِرِينَ  .

سوره بقره 🌱

پروردگارا، به ما صبر و استواری بخش و ما را ثابت قدم دار و بر شکست کافران یاری فرما.

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

بیشتر ببینید

♨️من فقط یک حاجت دارم آن هم ظهور توست...

🔸امشب  شب_قدر  یک چیزی از امام زمان بخواهیم.

اما اگر نظر من را می‌پرسید،هیچ چیزی جز خودش را نخواهید!

🔸همه مریض‌ها شفا پیدا کنند،

همه برهنه ها پوشانده شوند،

همه اسیرها آزاد شوند، یعنی چی؟!

👈یعنی تو ظهور کنی...

🔸 از او خودش را بخواهید.

بگویید خدایا تو را به این قرآنت به این اهل بیت پیامبرت، امام زمانم را به من بشناسان.

🔸 به امام_زمان بگویید هر چیزی که صلاح هست به من بده.

دنیایتان را می‌دهد، آخرتتان را هم می‌دهد.

خودتان را تسلیم خدا و اهل بیت علیهم السلام بکنید.

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

❌امشب را دریابیم🙏

🔹 در این شب تمام ملکوت و ملائکه متوجه زمین و حجت خدا هستند نکند ما، غافل و متوجه‌ حجت خدا نباشیم

🔹 شب قدر فرصت تلاقی با امام زمان ارواحنا فداه است.

🔹 شب تسویه حساب با نفس خویش، شب توبه و رجوع از گذشته و تصمیم قطعی و جدی برای آینده است.

🔹 شب بیدار شدن از خواب غفلت ، شب احیای دین و دل است.

🔹 فرصت استثنایی برای جاماندگان از امام و حجت خدا

🔹 شبی است که یک قدم در این شب برابر تمام عمر انسان، بیش از هزار ماه است

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
بیشتر ببینید

امشب بر خلاف

تمامی شب‌های سال، کنار می‌گذاریم:

خودمان،

خواسته هایمان،

و دلبستگی هایمان را ...

شاید خدا رحم کند امشب!

بر جمعیتی که هیچ ندارند جز خواستنِ " تو"...

امام‌_زمان علیه السلام

دعایـ🤲ـم را برای تو خالص میکنم امشب

اللهم عجل لولیک الفرج 

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌

آقای مهـ💕ـربانم!

می‌دانم که در این سه شب قدر ،

پرونده ام را ویژه می‌خوانی و اصلاح می‌کنی و امضا می‌زنی. که بجای من برایم استغفار می‌کنی و در حقم دعا. 

می‌دانم و از تمام خطاهایم شرمنده‌ام.

امشب یک بار دیگر با قرآنِ روی سرم، 

دست یاری به سمت شما دراز می‌کنم.

می‌خواهم دوباره، در این شب شما را آرزو کنم؛

خدا را به نام شما قسم بدهم.

یکبار دیگر آقایی کنید در حق این بنده گناهکار. 

می‌دانم که بَدم،

اما مطمئنم مهر و دعای شما عاقبت بخیرم می‌کند...

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          
بیشتر ببینید

💢کسانی که در شب قدر هم آمرزیده نمی‌شوند!!

▫️امام رضا علیه السلام:

🔹هر شب از ماه رمضان، هفتاد هزار نفر آمرزيده مى‌‏شوند.

وقتی شب قدر می‌شود،

خداوند، به همان اندازه كه در رجب و شعبان و ماه رمضان تا آن روز آمرزيده است، مى‌‏آمرزد؛

👈🏻 مگر کسی كه ميان او و برادرش کینه باشد.

خداوند متعال (به فرشته‌ها) مى‌‏فرمايد:

«آمرزشِ‏ آنها را به تأخير بیندازيد تا زمانی که با هم آشتى كنند»

📚عیون اخبار الرضا علیه السلام ج2 ص71

بیشتر ببینید

خدایا دست رد بر سینه مان مزن

و لباس فرج بر قامت دلربایش بپوشان.

چرا كه ما روی تو حساب کرده‌ایم.

➖روی وعده‌ای که به وارثانِ دنیا دادی:

ونرید أن نمنّ..

ما میخواهیم بر مستضعفین زمین منت نهیمو آنها را جانشین و وارثان (زمین)قرار دهیم .

➖برای این تقدیر و روی بشارتِ اهل بیت برای رسیدن به عدالت:

یَملَأُ الله بِهِ الاَرضَ قِسطاً..

پس از پر شدن زمين از بيداد و ظلم، آن را پر از قسط و عدل خواهد كرد.

➖خدایا!

ما برای این روزهای سخت،

برای پایان دادن به این دوری هزار ساله،روی تو حساب کرده‌ایم.

به مایی که هنوز در پیچ و خم

«إِنَّ اللهَ لاَ یُغَیِّرُ مَا...

خدا حال قومى را تغيير نمى‏‌دهد تا آنان حال خود را تغيير دهند»

مانده ایم که اعتباری نیست.

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
بیشتر ببینید

🌟 که گر برسد منجیمان :

هیچ خانه ایی غم دار 

هیچ پدری شرمنده 

هیچ محتاجی ستم دیده 

هیچ بیماری پر درد 

هیچ چشمی اشکبار 

هیچ دستی محتاج و....

هیچ خانه ایی بی نعمتت نخواهد بود و همه به سر مقصدمنظور و آمال وکمال خواهند رسید.

🤲برای سلامتی و فرج و مقدر شدن ظهور آقا جانمون حضرت مهدی (روحی لک الفدا) درین شبها التماس دعا

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          
بیشتر ببینید

بارالها در آخرین ساعات سال 1403 ، 

و شب های قدر 

ما را به حریم امنت بپذیر، 

با نور شفا بخشت ما را تطهیر کن، 

بگذار انرژی پاکت دردرونمان جاری باشد، 

ما را در مسیر بندگی ات قرار ده تا هر لحظه به تو نزدیک و نزدیکتر شویم...

باهمان‌خونۍکہ‌ازفرق‌علی برمحراب‌ریخت

بربرات‌ِمنتقـــم‌بھرفـــــرج‌امضــــا‌بزن..📿

روزه‌مۍگیرم ـ‌ولۍهرلحظہ‌دوراز روی او 

بغض‌رافنجان‌بہ‌فنجان‌دزدکۍ‌سرمیکشمـ..

الهی العفو بحق فراق صاحب الزمان

اللهم عجل لولیک الفرج به فرق شکافته مولا علی به علی

بیشتر ببینید

امام صادق (ع) :

تعیین مقدرات در شب 19 رمضان

تایید آن در شب 21 وامضای آن در شب 23 انجام میشود

بیشتر ببینید

شب قدر خدا به دنبال بهانه ای برای بخشش بندگان است

امشب تو بهانه بخشش گناهانم باش یا علی

بیشتر ببینید

بیشتر ببینید

خدایا، این شبا که تقدیرمون رو می نویسی، هم توی دنیا و هم توی آخرت مارو تو زمره نزدیکان آقا امام زمان علیه السلام بنویس♡