2777
2789
عنوان

بچه ها 🔞🔞🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 45 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من میخوام بفروشم واسه همین میترسم کاهش پیدا کنهطلا بیاد پایبن دلارم میاد بنظرت؟

والله کلا معلوم نیست ولی این یه هفته غیر طبیعی بود و حتما برمیگرده.

طلا فروشیای محله ها امروز و فردا هم بازن ولی ازت زیر قیمت برمیدارن

والله کلا معلوم نیست ولی این یه هفته غیر طبیعی بود و حتما برمیگرده.طلا فروشیای محله ها امروز و فردا ...

زیر قیمت چیه 

زیاد سر در نمیارم

این کاربری دست سه نفره بخاطر کمبود شماره تلفن   

معلوم نمیشه که پاساژ های بزرگ معمولا بسته هست ولی مغازه هلی بیرونی که اختیار دست خودشون هست هر وقت دلشون بخواد باز میکنن دیگه همسر من نمایشگاه موتور داره معمولا از روز 4 دیکه باز میکنه اگه چک داشته باشه از روز سوم هم شده باز کنه مسافرت بریم ممکنه بیشتر بسته باشه یا مثلا خواهر شوهرم فوت کرد تا 4 5 روز بسته بود بلخره اختیار دست خودشه

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
بیشتر ببینید
خرید الان نه . طبق نمودار هر سال اول اردیبهشت قیمت می‌ریزه و وسط تابستون قیت طلا حداقل واسه خرید . و ...

پس الان من ۱۸ ام ۲٠ام برم بفروشم زمان خوبیه؟ 

یعنی گرون میشه؟ 

این کاربری دست سه نفره بخاطر کمبود شماره تلفن   

پس الان من ۱۸ ام ۲٠ام برم بفروشم زمان خوبیه؟ یعنی گرون میشه؟

اره زمان خوبیه . ولی اون زمان باز حواست به اخبار و سیاست خارجی باشه ... بعضی وقتها یه سرتیتر خبری کلی قیمت طلا و بالا میبره