2777
2789
عنوان

همه کارای عیدتون و کردین

240 بازدید | 34 پست

من خونم همه کار کردم  تر و تمیز 

ولی هیچی نخریدم حتی ی جفت جوراب

وسایل هفت سین مرغ و‌گوشت میوه شیرینی 

هیچی یعنی

شوهرم سرش شلوغ بود بچم کوچیک نتونستم برم تنها

شما چ کردین

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

هیچی ..

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من خرید کردم ولی خونه تکونی نه 😂

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
بیشتر ببینید

برای خونه تکونی اشپزخونه و اتاقا تموم شدن

مونده هال و کتابخونه اتاق من

برای خرید هم فقط اجیل خریدیم 

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿

منم مثل خودت هیچ غلطی نکردم😂😂

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻                                                         تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨

من خرید کردم ولی خونه تکونی نه 😂

کار درست و‌تو کردی😂

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

من سر حوصله همه رو انجام دادم

خرید نکرده بودیم اونم امروز همه رو انجام دادیم

عیدی خواهرشوهر و جاری نو عروس رو همه رو بردیم

دگ کاری نداریم خداروشکر

فردا یه تجریش و سمنو عمه لیلا😂 و ماهی قرمز❤️

نه ‌خونه ما بازار شامه پره ریخت و پاش و شیشه های پاک نشده و موکت شسته شده و خیس و ....هوف

اه انقدر بدم میاد از این وضعیت😑😵‍💫😣😖

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻                                                         تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨