2777
2789
امتحانات خرداد برگزار نمیشه ی ماه دیگه ای غیر خرداد برگزار میشه بخاطر تعطیلی هایی ک هی پشت سر هم بود ...

اینارو از کجا میگید خدایی منبع تون چیه؟
تا الان مصوبه ای نیومده مبنی بر اینکه امتحانا ماهی بجز خرداد برگزار بشه

برای براورده شدن حاجتم یه صلوات میفرستی؟  

صد درصد تصویب شد؟ همه امتانا رو برگزار میکنند فقط برا کنکور لحاظ نمیشهاگه واقعا انجام بشه

خیر فقط 6 تا نهایی برگزار میشه

باقیش یا مدرسه طرح میکنه یا استانیه که هنوز چیزی دربارش نگفتن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اینارو از کجا میخونی؟ من میخوام یازدهم ترمیم بزنم بنظرت کی امتحان باید بدم؟

عزیزم به اینا گوش نده حتی اگه خود وزیر هم یه حرفی بزنه تا رسما تصویب نشه اتفاقی نمیفته

ایشون که دیگه فقط حرف خودشونه چون هیچ جا بیان نشده ماهی بجز خرداد امتحان گرفته بشه

اینارو از کجا میگید خدایی منبع تون چیه؟تا الان مصوبه ای نیومده مبنی بر اینکه امتحانا ماهی بجز خرداد ...

سلام درسته اینجوری یچه ها گمراه میشن 

هرکی دوس داشت لایک کنه صلوات بفرستم براشون🌼🤍

اینارو از کجا میخونی؟ من میخوام یازدهم ترمیم بزنم بنظرت کی امتحان باید بدم؟

هم خود آموزش و پرورش گفته البته بازم نمیشه گفت ک حتما اینجوریه چون تا اون موقع تصمیمای دیگه ای میگیرن و اینکه دبیرامونم میگفتن.

نمیدونم والا..شاید همون موقعی ک بخان نهایی بگیرن ترمیمارم بگن بدین پارسال ک اینطور میگفتن امسالو نمیدونم

!𝘣𝘦 𝘴𝘵𝘳𝘰𝘯𝘨 𝘭𝘪𝘬𝘦 𝘢 𝘴𝘮𝘪𝘭𝘦 𝘧𝘶𝘭𝘭 𝘰𝘧 𝘮𝘢𝘭𝘪𝘤𝘦

هم خود آموزش و پرورش گفته البته بازم نمیشه گفت ک حتما اینجوریه چون تا اون موقع تصمیمای دیگه ای میگیر ...

دوست عزیز چرا اطلاعات غلط میدی کی اموزش پرورش گفته که فقط شما میدونی ما نه؟

اره فقط دوازدهمو داریمولی باید همه ی دروس ۱۲رو ترمیم کنیم و هر نمره ای خرداد امسال بگیریم همونو میذا ...

همه دروس چرا؟ گفتن اونایی که ترمیم نزدن میتونن انتخاب کنن

Am my demon.. حسبـی الله، آره