2777
2789

کسانی که به فصل بهار حساسیت دارن اواخر زمستون (آخرای اسفند ماه) حساسیتشون شروع میشه؟؟

ما چجوری باید متوجه شیم که فردی به بهار حساسیت داره یا سرما خورده؟؟

یک نفر هست که همیشه می‌گفته به بهار حساسیت داره .

اما بنظرم پارسال پیرارسال اینطوری نمی‌شده اما امسال از دیشب که رفتیم خرید عطسه هاش شروع شده و میشه گفت حداقل ۱۸ بار عطسه کرد.

(خودش آدمی نیست که زیاد سرما بخوره خیلی وقته سرما نخورده)

با توجه به شناختی که من از سرماخوردگی و حساسیت دارم عطسه های سرماخوردگی توی یک نمیروز یا حتی یک روز انقدر زیاد نیست.

حساسیت بیشتره.

سرفه و گلو درد و .... هم نداره فقط عطسه و یذره بینی آب و اینا.

حالا بگید سرماخوردگی هست یا حساسیت. 

نوتلا_ی_فندقی.                                                                  نوتلا ی فندقی هستم همینقدر خوشمزه و شیرین.🍫🌰🍫🌰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دختر من داره الرژی معمولا عطسه و ابریزش بینی زیاد هست نه گلودرد داره نه سرفه خوب هم نمیشه با داروهای رایج سرماخوردگی باید فقط بگذره و تموم بشه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
تب ادامه دار و گلو درد چرکی نداره الرژی

این فردی که من میگم فقط عطسه میکنه.

نوتلا_ی_فندقی.                                                                  نوتلا ی فندقی هستم همینقدر خوشمزه و شیرین.🍫🌰🍫🌰

دختر من داره الرژی معمولا عطسه و ابریزش بینی زیاد هست نه گلودرد داره نه سرفه خوب هم نمیشه با داروهای ...

صداش هم تودماغی میشه؟؟

برای آلرژیه؟

این فردی که من میگم فقط عطسه میکنه.

عطسه خارش چشم و بینی و‌ابریزش از حساسیت هست 

اما بیحالی تب گلو درد سرفه های شدید ادامه دار از سرماخوردگیه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️

صداش هم تودماغی میشه؟؟برای آلرژیه؟

اره دیگه فین فینی میشن هی میکشن بالا چون سینوساشون به گرد گل و فصل بهار حساسیت نشون میده

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️

اگه آبریزش بینی زلال باشه تب نکنهالرژیه ما هم با آسم درگیریم

انشالله آسمتون‌ خوب بشه آسم و تنگی نفس خیلییی بده.

از این اسپری های بینی استفاده کنید. 

انشالله آسمتون‌ خوب بشه آسم و تنگی نفس خیلییی بده.از این اسپری های بینی استفاده کنید.

اسپری بینی جواب نیست عزیزم

باید فقط اسپری اسم استفاده کنیم یا بخور تو بیمارستان

ملا آلرژی مزخرفه

اسپری بینی جواب نیست عزیزمباید فقط اسپری اسم استفاده کنیم یا بخور تو بیمارستانملا آلرژی مزخرفه

همون اسپری آسم رو میگم اسپری بینی.

هوای آلوده سعی کن نرید.