2777
2789
عنوان

تراپیستم مشکلاتم رو درک نمیکنه

142 بازدید | 25 پست

تا الان ۷ جلسه رفتم 

به نظرتون ادامه بدم ؟

وقتی میفهمی آدمای دورت هیچوقت نگفتن بیا کات کنیم..صرفا انقدر باهات بدرفتاری کردن که مجبور شدی ترکشون کنی

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بیا برای من حرف بزن درکتم میکنم پولشو بده من کلی حرف انگیزشیم بهت میزنم 🥲😂

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

بیشتر ببینید

بیشتر توضیح بده 

عزیز باید تراپیست حتما تحقیق کنی اول 

مثلا فرد مذهبی نباید پیش کسی که عثایدش متفاوته بره و بلعکس

الان تراپیست من مذهبیه و من نیستم هر دفعه کلی بابت این موضوع حرف میزنه

حیف پول و وقت و انرژی

👌👌👌

من فقط میرم واسه اینکه بعدا شرمنده خودم نباشم 

وقتی میفهمی آدمای دورت هیچوقت نگفتن بیا کات کنیم..صرفا انقدر باهات بدرفتاری کردن که مجبور شدی ترکشون کنی

بیشتر توضیح بده عزیز باید تراپیست حتما تحقیق کنی اول مثلا فرد مذهبی نباید پیش کسی که عثایدش متفاوته ...

چرا میری پیش همچین ادمی ؟ تراپیست میتونه خودش برای خودش اعتقادات مذهبی داشته باشه ولی اینکه درمورد اعتقاداتش توی اتاق درمان باهات حرف بزنه یعنی به روانشناس زرد سمیه ! حیف پول نرو دیگه پیشش خیلی حرکتش غیر حرفه ایه معلوم نیست چه حرکتای سمی دیگه ای میکنه که بعدا میفهمی

🤍🤍

👌👌👌من فقط میرم واسه اینکه بعدا شرمنده خودم نباشم

وقتی درکت نمیکنه چه فایده حداقل عوضش کن .

همینجوری از زمین و زمان درک نمیشیم بریم پیش تراپیست اونم درک نکنه که بدتر میشیم 

آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند
از کجا میفهمی ؟ مال من خیلی کم حرفه منم حس تورو دارم

همشون کم حرف میزنن 

شما روش درمانیتون چیه؟ 

بیشتر توضیح بده عزیز باید تراپیست حتما تحقیق کنی اول مثلا فرد مذهبی نباید پیش کسی که عثایدش متفاوته ...

اخه عقاید تراپیست به من چه؟

جلسه ای چند میگیره؟

چرا میری پیش همچین ادمی ؟ تراپیست میتونه خودش برای خودش اعتقادات مذهبی داشته باشه ولی اینکه درمورد ا ...

فکر کن بهش میگم افکار خودکشی دارم کمکم کن نشسته از اون دنیا میگه که عواقبش چیه

همشون کم حرف میزنن شما روش درمانیتون چیه؟

اره انگار همشون همینن ، من همون اول بهش گفتم نمیتونم تمرین انجام بدم و بهم تمرین نده خودش گفت ترکیبیه ولی ما هنوز خیلی حرف نزدیم بیشترش من دارم گریه میکنم 😁

🤍🤍