2777
2789
عنوان

سلام این مدل مردونه است یا نه عکس

386 بازدید | 39 پست

سلام دیروز این انگشترو گرفتم نوئه ولی چون تک مونده بود و حلقه ی مردونش رفته بود اینو بهم با قیمت مستعمل داد با اینکه نو بود حالا شوهرم میگه مدلش مردونه است نمی‌دونم ببرم عوض کنم یا نه

فقط مشکل اینه من روی ۶ و ۹۰۰ طلا رو خریدم الان طلا ۷ و ۴۰۰ حدوداً نمی‌دونم این وسط می‌خواد چیکار کنه این اختلافی که این همه رفته بالا

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

عکس

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام اسی 

خوبی

ببین اون زمان که تاپیک افغانی میزدن همه من و تو بحث مون شد البته با اون یکی کاربریم 

خواستم بگم حلال کن اگه ناراحتت کردم ،🌹🌹🌹

✌️تراپی مال شماست ، ما لُرا فقط می رقصیم 😁

تو میخوای عوض کنی 

اگر عوضش کنه همون مقدار طبل میتونی برداری دیگه 

اگر وزنش بالا تر بشه به قیمت روز باید بهش پول بدی 

وزنش کم تر هم بشه قائدتا باید به قیمت روز باهات حساب کنه که متاسفانه چون زرنگ هستند احتمال داره نکنه 😂🤦‍♂️

خصوصا وقتی مردونه اش رو فروخته کلا عوض نمیکنه 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

بیشتر ببینید
سلام اسی خوبیببین اون زمان که تاپیک افغانی میزدن همه من و تو بحث مون شد البته با اون یکی کاربریم خوا ...

سلام یادم نمیاد بحث چی بوده 

ولی من چه اون موقع چه الان مخالف صد درصدی حضور افغان ها در ایران هستم 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂