2777
2789
عنوان

سلام این مدل مردونه است یا نه عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 39 پست
خوبه عزیزم از کی تا حالا مردا اینقدر پرنسس شدن که همچین مدلی مردونه باشه 😂

نمی‌دونم والا آخه انگشتر خودم از این سفیدای پر نگینه که یه نگین هم بالاش داره این فکر می‌کنه همه انگشترا اون مدلی باید باشه 🤒🤧 ولی خوب اون رو اصلا دستم نمیکنم همش میترسم گم بشه 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

کدوم مردی اینو میندازه آخه نگین دار نه مردونه نیست

ست مردونش عین همین بوده که فروخته اینا حلقه است دو تاش عین همه سایز فرق می‌کنه 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
سلام یادم نمیاد بحث چی بوده ولی من چه اون موقع چه الان مخالف صد درصدی حضور افغان ها در ایران هستم

قشنگه بخدا خیلی قشنگه 

استفاده هم کن 

مبارکااااااا باشه ب دل خوش 💋

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃

اینا حلقه های ست ان مردونه و زنونه اش یکیه قشنگه عوضش نکن مبارکت باشه ان شاء الله به سلامتی و دلخوشی استفاده کنی 🌹

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

بیشتر ببینید
اینا حلقه های ست ان مردونه و زنونه اش یکیه قشنگه عوضش نکن مبارکت باشه ان شاء الله به سلامتی و دلخوشی ...

ممنون عزیزم