2777
2789

جان

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از شغلتون راضی هستید؟ اذیت نمیشید؟ برای ازدواج به مشکل بر نخوردید؟

بله راضی هستم در اکثر مواقع 

گاهی سخته 

نمیشه گفت همیشه اوکی هست 

نه مشکلی نبود 

اما هستن افرادی که با شیفت شب مشکل داشته باشن

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بیشتر ببینید
از پرستار در مورد پزشکی میپرسی؟در تناقض نیست؟😂

درمورد پزشکی پرسیده مگه؟!

نوشته پزشکی و بیماری نیست

بیشتر ببینید
بله راضی هستم در اکثر مواقع گاهی سخته نمیشه گفت همیشه اوکی هست نه مشکلی نبود اما هستن افرادی که با ش ...

چقوقش کم نیست؟ 

میتونم بپرسم چند سالگی ازدواج  کردید؟ 

از شغلتون راضی هستید؟ اذیت نمیشید؟ برای ازدواج به مشکل بر نخوردید؟

سختترین شغل.کم درامد ترین شغل.پر استرس ترین شغل.ناامیدت نمی کنم همه جا کار گیرت میاد ولی اگه ادم ریلکسی هستی برو.شبکاری دو بار در هفته تموم روزهای هفته هم باید بری شیفت .اضافه کاری اجباری.ولی پول اضافه کاری رو چند ماه بعد می دن.رتبه حول و حوش ۶۰۰۰