2777
2789
عنوان

پدر روشن فکر نسبت به دوست پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 3021 بازدید | 207 پست
😐😐😐😐 یه نگاه به خودت بندازبعد از ادب حرف بزن

من به شما بی احترامی نکردم.حداقل وقتی پروفایل مذهبی و تاپیکهای مذهبی دارید احترام شخص مقابل رو نگه دارید و نظر شخصیتون رو به اجبار تحمیل نفرمایید. ممنون میشم تاپیکم رو ترک کنید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

این طبیعت هر آدمیه گرایش به جنس مخالف . امثال شماست که باعث انحراف جنسی میشه گرایش به همجنس . الان ت ...

همجنسگرایی در حیوانات هم دیده شده و این یه گرایشه و ژنتیکی هستش نه تلقینه نه تقلید فقط چون علمشو نداریم انکارش میکنیم 

[QUOTE=375619487]چقد خوبین شما شاید باورتون نشه ولی هزاران دهه هشتادی حسرت رابطه مادر دختری شمارو میخورن🥲😁 امیدوا ...[/وب]

اره میدونم این اطمینانو به دخترم دادم که تحت هر شرایطی پشتشم... البته دخترمم ماشالله عاقله واسه خدش خط قرمزایی داره.. خاستگارم داره که به دلمون نیس دیدم خوشبختیه بچم از همه چی مهمتره برام الحمدلله پسره هم بچه ی خوبیه

خانومِ راینی خیلی خوشحال شدم تو تاپیکتون شرکت کردم

کاربر قدیمی هستین و متاسفانه این چن ماه که تو نینی سایت بودم باهاتون برخوردی نداشتم

ولی از طرز جواب دادنتون لحن صحبتتون خیلی لذت بردم

موفق باشین و مرسی بابت این تاپیک پر محتواتون🩷🌱

با همه با لحن دوستانه صحبت میکنم اگر از من خیلی بزرگتر هستین و دوستانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

خانومِ راینی خیلی خوشحال شدم تو تاپیکتون شرکت کردمکاربر قدیمی هستین و متاسفانه این چن ماه که تو نینی ...

ممنونم عزیزم خیلی لطف دارین منم خوشحال شدم از آشناییتون. ممنون که تو تاپیکم شرکت کرذین از صحبت‌های شما استفاده کردم و مرسی که همراه بودین 🙏♥️با آرزوی بهترینها برای شما♥️

[QUOTE=375619487]چقد خوبین شما شاید باورتون نشه ولی هزاران دهه هشتادی حسرت رابطه مادر دختری شمارو می ...

خداروشکر که مادر آگاهی هستین و خوشحالم که مادرهایی مثل شما تو جامعه هستن. امیدوارم همگی بتونیم نسل آگاهی برای نسل بعدمون بشیم 

من به شما بی احترامی نکردم.حداقل وقتی پروفایل مذهبی و تاپیکهای مذهبی دارید احترام شخص مقابل رو نگه د ...

بی احترامی نکردی؟

میگی ادب نداری 😐😐😐

بی احترامی منو نشونم بده؟

ریـپ زدی رفته بودم از تاپیک😐😐

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

ممنونم عزیزم ❤اینم از مهربونی شماست به فکر دوستتون هستید کلی نگران نباشید.. من خودم هم بالای سی و مج ...

ممنونم ملاتونین عزیزم، خوشحال شدم از آشنایی شما ♥️مرسی که تاپیکم شزکت کردین و مثل یک دوست تونستیم در کنار هم صحبت کنیم، امیدوارم بهترینها براتون باشه و ممنون که منو از نگرانی در آوردین♥️

بی احترامی نکردی؟میگی ادب نداری 😐😐😐بی احترامی منو نشونم بده؟ریـپ زدی رفته بودم از تاپیک😐😐

ببخشید من اصلا تمایل به جر و بحث ندارم اگر من اشتباه کردم ببخشید. من نگفتم خدای نکرده بی ادب هستید گفتم مودبانه صحبت بفرمایید. اصلا هم تمایلی به ادامه ی بحث ندارم. موفق باشید