2777
2789
عنوان

پدر روشن فکر نسبت به دوست پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 3051 بازدید | 207 پست
خوبه که خودشوتحمیل نمیکنه وقدرخودش رومیدونه خوشم اومدازشفقط اینکه آقاهنوزبه خونوادش نگفنه جای تامل د ...

دقیقا همینه، به دوستم گفتم که به خانوادش گفت؟ گفتش من یکبار پرسیدم به مامانت گفتی؟ و نگفته بود ولی بیشتر ازین ازش نمیپرسم چون ممکنه حس بدی بهش دست بده. ازینکه به مامانشون و خانوادشون نگفتن برای من هم کمی نگران کنندست. ولی خوشحالم با افراد آگاهی مثل شما هم کلام شدم 

چقد خوبین شماشاید باورتون نشه ولی هزاران دهه هشتادی حسرت رابطه مادر دختری شمارو میخورن🥲😁امیدوارم م ...

من بچه تر که بودم رفتم به مامانم گفتم رفت گذاشت دست بابام😂😂 وای یادش بخیر . ولی اک دوباره برم تو رابطه بهش میگم الان بزرگ تر شدم اون موقع حق داشت😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۳۴ سال بنظرم پخته هستن جوون و نوجوون نیستن ک وقتشونو با کارای بیهوده و .. بگذرونن

دقیقا منم موافق هستم وخیلی از رفتار پدر دوستم خوشم اومد، به نظرم ماهم میتونیم آینده برای نسل بعدی آگاهتر باشیم 

عزیزم ممنون بابت صحبت‌های قشنگتون. حق با شماست من فقط کمی نگران دوستم هستم البته دختر بالغ و عاقلیه ...

ممنونم عزیزم ❤

اینم از مهربونی شماست به فکر دوستتون هستید کلی نگران نباشید.. من خودم هم بالای سی و مجرد هستم و دیگه تو این سن هیجانات و وابستگی تو رابطه انقدر شدید نیست. هر جایی حس کنه این رابطه به درد نمیخوره یا اقا پسر قصد معرفی ایشون به خونوادش رو نداره به راحتی طرف رو میذاره کنار. 

امیدوارم هم شما هم دوستتون خوشبخت باشید❤

بشنو و باور نکن عزیزمقهار ترین انسان هم تو صحبتاش تو رفتاراش سوتی هایی میده از شخصیت درونیشاین ماییم ...

درسته صحبت شما. مخصوصا نسل ما که بدون نامزدی و آشنایی نمیشه زندگی کرد چون نسل قبل برپایه ی صبوری و تحمل بودن ولی نسل جدید خواسته هاشون و شرایطشون متفاوته 

من فکر کردم کلا مخالف رابطه بین دختر و پسرید گفتم نتیجه اش انحراف جنسیه.قرار نیست هر آشنایی به ازدوا ...

با رابطه پسر و دختر بصورت بی در و پیکر مخالفم

میتونه بصورت رسمی با خواستگاری اتفاق بیفته

بعد جلسات متعدد صحبت برای آشنایی در کنار خانواده ها و بقیه ماجرا... حالا یا به ازدواج ختم میشه یا به این نتیجه میرسن به درد هم نمیخورن!

نه این کاری که الان انجام میدن و دخترا با پسر وارد رابطه میشن و این وسط همش منفعته واسه پسر و ضرره واسه دختر!

اسمش هم میذارن آشنایی ...

عزیزم شما هروقت تونستین با ادب و بالغانه صحبت بفرمایید من با شما همکلام میشم

😐😐😐😐 یه نگاه به خودت بنداز

بعد از ادب حرف بزن

به نماز بست قامت که نهد به عرش پا را/به خدا علی نبیند به نماز جز خدا را/به نماز آخرینش چه گذشت من ندانم /که ندای دعوت آمد شه ملک لافتی را😭😭

این طبیعت هر آدمیه گرایش به جنس مخالف . امثال شماست که باعث انحراف جنسی میشه گرایش به همجنس . الان ت ...

متاسفانه در آینده نسلی داریم بشدت آسیب دیده، وقتی دختر نتونه از ترس خانوادش آسیب‌های یک رابطه رو جبران کنه آینده ش میشه اعتیاد و فرار از منزل و همچنس بازی... 

این طبیعت هر آدمیه گرایش به جنس مخالف . امثال شماست که باعث انحراف جنسی میشه گرایش به همجنس . الان ت ...

همجنسگرایی در حیوانات هم هست این یه گرایشه و ژنتیکی هستش نه تلقینه نه تقلید فقط چون علمشو نداریم انکارش میکنیم 

من بچه تر که بودم رفتم به مامانم گفتم رفت گذاشت دست بابام😂😂 وای یادش بخیر . ولی اک دوباره برم تو ر ...

وااای😂😂😂

مامان منم همینه

یعنی ب خود بابام بگم شاااید یکم درک کنه و خیلی وقتا تو خیلی مسائل سعی میکنه خودشو بذاره جای ادمای امروزی و جواب بده همشم ب مامانم میگه ما دهه شصت بودیم اینا دهه هشتادی ان با ذهنیت دهه شصتی باهاشون رفتار کن

ولی نمیدونم چه ارث گندیه از گذشته رسیده دختر باید با مادرش درد و دل کنه🥲😂

با همه با لحن دوستانه صحبت میکنم اگر از من خیلی بزرگتر هستین و دوستانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱