2777
2789
عنوان

پدر روشن فکر نسبت به دوست پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 3056 بازدید | 207 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم بابام اوکیهولی دوست پسر نیست 🤣🤣(الکی مثلا)

عزیزم بابای من خودش هی آدم میاره خونه به من میگه انتخاب کن دخترم 😂😂😂😂

ممنون که برام صلوات می‌فرستی ❤️بسم الله الرحمن الرحیم 

منم منمممصددرصد به مامانم میگم هرچند میدونم قراره کلی سرزنش شم نذاره تا سوپری سر کوچه برم بگه حتما م ...

آفرین به آگاهی نسل جدید. اگر بدونن بهتره چون با نگفتن ممکنه کلی خطر تهدیدتون کنه 

خنده داره!چه کردن با شما که به این رفتارهای زشت میگید روشنفکری؟!نه عزیزماین اصلا تعریف درستی از روشن ...

این طبیعت هر آدمیه گرایش به جنس مخالف . امثال شماست که باعث انحراف جنسی میشه گرایش به همجنس . الان تو مدرسه ها پر شده از کسایی ک نیازشون رو با همجنس خودشون برطرف میکنن . 

صحب شناخت قبل ازدواج بود متوجه ای؟

متوجه نشدم

انکار اشتباه تایپی داشتین تو جمله اولتون

با همه با لحن دوستانه صحبت میکنم اگر از من خیلی بزرگتر هستین و دوستانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

من موافق نیستم به پدر معرفی کرد چون مرد هست به هر حال ولی بهمادر موافقم خیلی زیاد

الان من از جریان دخترم باخبرم ولی همسرم بیخبره... با پسره هم قرار گذاشتیم کافه حرف زدم... خدا بخیر بخیر بگذرونه 🥺

این طبیعت هر آدمیه گرایش به جنس مخالف . امثال شماست که باعث انحراف جنسی میشه گرایش به همجنس . الان ت ...

جمله اولت درسته

ولی بقیه اش رو نفهمیدم!

یعنی اگه درست و عادی و در چارچوب ازدواج و آشنایی صورت بگیره باعث انحراف جنسی میشه؟ حالتون خوبه؟

خب به ازدواج ختم نشه.‌.. مگه با هر کی اشنا میشیم باید ازدواج کنیم؟😅 اتفاقا دستش همینه بدونن با کی د ...

عزیزم ممنون بابت صحبت‌های قشنگتون. حق با شماست 

من فقط کمی نگران دوستم هستم البته دختر بالغ و عاقلیه ولی وابستگی هم طبیعیه که اتفاق بیفته و گاهی میگم اگر پسر، به خانوادش نگه ممکنه دوستم لطمه وارد بشه. کمی ذهنم رو درگیر کرد

اینکه خانوادتون در جریان هستند دلیل بر خوب بودن کارتون نیست تنها تفاوتش اینه اگر فردا ازدواج نکنید ا ...

مگه قراره فامیل بفهمن؟ فقط خانواده 

اونم اگه طرف واقعاً قصدش ازدواجه وگرنه نمیشه هر ماه یه نفرو بیاری نشون بدی😂

الان من از جریان دخترم باخبرم ولی همسرم بیخبره... با پسره هم قرار گذاشتیم کافه حرف زدم... خدا بخیر ب ...

چقد خوبین شما

شاید باورتون نشه ولی هزاران دهه هشتادی حسرت رابطه مادر دختری شمارو میخورن🥲😁

امیدوارم مشکلی پیش نیاد و همه چی برا دخترتون عالی پیش بره ولی عالی پیش نره بد نمیشه براش چون شما پشتشین

با همه با لحن دوستانه صحبت میکنم اگر از من خیلی بزرگتر هستین و دوستانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

جمله اولت درستهولی بقیه اش رو نفهمیدم!یعنی اگه درست و عادی و در چارچوب ازدواج و آشنایی صورت بگیره با ...

من فکر کردم کلا مخالف رابطه بین دختر و پسرید گفتم نتیجه اش انحراف جنسیه.

قرار نیست هر آشنایی به ازدواج ختم بشه . با چند جلسه همو دیدن نمیشه تصمیم برای اتفاق به این بزرگی گرفت