2777
2789
عنوان

پدر روشن فکر نسبت به دوست پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 3023 بازدید | 207 پست
جمله اولت درستهولی بقیه اش رو نفهمیدم!یعنی اگه درست و عادی و در چارچوب ازدواج و آشنایی صورت بگیره با ...

شما تو کدوم کشورید که با این شرایط اقتصادی همه می‌تونن همون اول در چارچوب ازدواج و آشنایی ارتباط داشته باشن؟

از جهاتی و برای افرادی که یه‌سری حساسیت‌ها و محدودیت‌ها رو ندارن خیلی خوبه این‌طوری. 

من دو ساله تو رابطه‌م، مامانم از همون اول مطلع بود. بابام هم می‌دونه. ولی به روی خودمون نیاوردیم. 

ولی موافق نیستن زیاد و واقعاً اذیت می‌شم. چون شرایط ازدواج رو نداریم فعلاً و این‌که هی بخوام استرس بکشم که نکنه باز بابتش با خونواده‌م دعوام شه داره دیوانه‌م می‌کنه. کاش این‌جوری برخورد می‌کردن.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طبیعیه دیگه، اون پسر ببینه خانواده ای هست و حواسشون به دخترشون هست طبیعتا رفتارش متفاوت میشه

ما هم این چیرا عادیه برامون 

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

بیشتر ببینید
حالا اگر اون‌پسر هر کاری با دختر کنه دیگه ترسی ندارم چون می‌دونن خانوادش می‌دونه حتی اگر تجاوز کنه

نه اتفاقا برعکسه

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

بیشتر ببینید
شما تو کدوم کشورید که با این شرایط اقتصادی همه می‌تونن همون اول در چارچوب ازدواج و آشنایی ارتباط داش ...

بعد شما روشتون اینه که چون آدما مشلات اقتصادی دارن هر غلطی میخوان بکنن؟ مفت و مجانی با پسر برن تو رابطه؟!

اونوقت این وسط واسه پسره که همش منفعته!!

با همین حرفها گول میزنن دیگه... بعد هم بیا تاپیکها رو ببین که روزی چند تا تاپیک میزنن دوستم ولم کرده... دلشو زدم... خانوادش نذاشتن و ...!

با رابطه پسر و دختر بصورت بی در و پیکر مخالفممیتونه بصورت رسمی با خواستگاری اتفاق بیفتهبعد جلسات متع ...

آفرین دقیقا بهترین روش همینه👌👌

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
بعد شما روشتون اینه که چون آدما مشلات اقتصادی دارن هر غلطی میخوان بکنن؟ مفت و مجانی با پسر برن تو را ...

اولاً که یعنی چی مفت و مجانی؟ اگه طرف حساب آدم، آدمِ درستی باشه و خود آدم به بلوغ و مسئولیت‌پذیری رابطه برسه، هر دو نفر دارن توی رابطه هزینه می‌کنن. لابد می‌خوایید پول بگیریم مثلاً چون با پسر مردم تو رابطه‌ایم؟

دوماً اگه به این سایته، تو همین سایت مگه کم داریم از ازدواج‌های فاجعه می‌شنویم؟ لااقل چند برابر مشکلات مردم با دوست‌پسراشون،از مشکلاتشون با شوهراشون شنیدیم. چه‌قدر از زوج‌ها چون ازدواج کردن حل شده مشکلاتشون؟ حالا هر کس عقایدش اجازه نمی‌ده، به روش خودش پیش بره. کما این‌که حتی برای اون‌ حالت هم می‌شه محرم شد. ولی دیگه یه جوری حرف نزنید انگار همه چی گل و بلبله و هر کی وارد رابطه می‌شه خرابه. با طلای هشت میلیونی چند درصد آدم‌ها می‌تونن ازدواج کنن که این‌جوری نسخه می‌پیچید؟

اولاً که یعنی چی مفت و مجانی؟ اگه طرف حساب آدم، آدمِ درستی باشه و خود آدم به بلوغ و مسئولیت‌پذیری را ...

شما وطوری به این نتیجه میرسی که طرف آدم حسابیه؟

چطور آدم حسابی هست که حاضر نیست ازدواج کنه و فقط میخواد از دختر سواستفاده‌کنه و بره سراغ بعدی؟؟

شما که بدون هیچی میتونید با پسر وارد رابطه بشید حنتما میتونید بدون طلا هم ازدواج کنید دیگه

چرا کسی که میخواد ازدواج کنه هزار و یک جور سنگ جلوی پاش میندازن و خرج براش میتراشن ولی کسی که میاد یواشکی دوست میشه مفت و راحت وارد رابطه میشن؟؟

به اینا فکر کن عزیزم

بیین به ضرر کی تموم میشه؟

ما که بیشتر از خدا نمیفهمیم، میفهمیم؟؟!!!

خودمون شرایط عالی رو سخت کردیم... همین

شما وطوری به این نتیجه میرسی که طرف آدم حسابیه؟چطور آدم حسابی هست که حاضر نیست ازدواج کنه و فقط میخو ...

لاأقل با شرایط ازدواج توی ایران و نفعی که مرد از ازدواج می‌بره، من نمی‌تونم ازدواج رو معیار آدم حسابی بودن یا نبودن بدونم. چه‌بسا از این به قول شما آدم‌حسابیایی که دیدیم روزگار یه زن رو سیاه کردن. 

من ترجیح می‌دم خودم رو صرفاً یه موجود تأثیر‌پذیر و آسیب‌پذیر ندونم و اگه آدمی رو مناسب دونستم، بامسئولیت خودم باهاش وارد رابطه شم. نمی‌دونم پسرهایی که شما دیدین چه‌جوری بودن. ولی با معیار و شناخت درست همون‌طور که می‌شه همسر مناسب انتخاب کرد می‌شه پارتنر مناسب هم پیدا کرد. الآن هم طبق تجربهٔ خودم می‌تونم بگم به اندازهٔ تک‌تک روزهای رابطه‌م حمایت و امنیت و مراقبت و عشق دریافت کردم و اگر هر اتفاقی هم بیفته سواستفاده‌ای ازم نشده. مگه کالام که استفاده شم و تا برام هزینهٔ کافی صرف نشه بگم سواستفاده شده ازم؟ مگه خود آدم عقل نداره که بعد برگردهبگه سواستفاده شده ازم؟

لاأقل با شرایط ازدواج توی ایران و نفعی که مرد از ازدواج می‌بره، من نمی‌تونم ازدواج رو معیار آدم حساب ...

خوددانی!

تا تعریفت از سواستفاده چی باشه ...

امیدوارم سالها بعد از این حرفات پشیمون نشی ...

شما که اینقدر راحت میتونی به قول خودت پارتنری همه چی تموم پیدا کنی قطعا میتونی همسر خوبی هم داشته باشی!

اینکه این پارتنرت با اینهمه تعریفهایی که ازش کردی باهات ازدواج نمیکنه بنظر خودت عجیب نیست؟

خوددانی!تا تعریفت از سواستفاده چی باشه ...امیدوارم سالها بعد از این حرفات پشیمون نشی ...شما که اینقد ...

نه. تو این شرایط اصلاً عجیب نیست و حقیقتاً خودم هم باوجود یه‌سری سختی‌ها ترجیحم اینه که دیرتر ازدواج کنم و تصمیم جفتمونه این.