2777
2789
عنوان

و من از تموم آدمای خوشبختی که بدون زحمت خوشبختن متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 56 پست

حالا چون یه نفر خانواده خوب داره نباید خوشبخت باشه و مثل بقیه بدبختی بکشه؟؟؟؟؟؟

مادر پدرا سالهاااا زحمت میکشن که زندگی خوب برای بچه هاشون بسازن و خوشبختشون کنن

مادر پدرا از خودشون میزنن که اینده بچشون رو بسازن

درک این موضوع سخته ایا؟

اونی که میبینی بدون تلاش خودش خوشبخته دهن خانوادش سرویس شده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شما حسودی عزیزم یکی از علت های نرسیدنت همینه حسادت دل و زندگی رو سیاه مکینه 

من و خونوادم خیلی وقتا تو سختی بودم خیلی وقتا شده نون نداشتیم بخوریم اما اطرافیان و دوستام از خانواده های سطح بالا من همیشه براشون خوشحال بودم چون خودم درد نداری رو کشیده بودم و راضی نمی‌شدم حتی یه نفر مثل من باشه و از طریق همون دوستام وارد پوزیشنای کاری فوق العاده ای شدم و وضع زندگیمون و زیر رو کردم هرکسی نون دلش و میخوره 

ببین کاملا درست میگی من خودم از نظر چهره و شخصیت عالیه هستم بی نهایت اجتماعی و همه فن حریف ولی خانواده خیلی ضیفی دارم متاسفانه حتی تاپیک قبلیم راجعش هست ولی خواهرشوهرام همه تا ابتدایی درس خوندن سن بالا قیافه واقعا معمولی 30شوهر کردن ولی پدرشوهرمادرشوهرم استاد داماد داری هستن خواهرشوهرام دارن سلطنت میکنن من با این سن کم17سالگی وسواد قیافه به خاطر خانوادم نمیتونم اونا 

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم
حالا چون یه نفر خانواده خوب داره نباید خوشبخت باشه و مثل بقیه بدبختی بکشه؟؟؟؟؟؟مادر پدرا سالهاااا زح ...

حالا نمیگم از چه روشایی رسیدن تا شما فاز بزنداریض😒

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

بیشتر ببینید
شما حسودی عزیزم یکی از علت های نرسیدنت همینه حسادت دل و زندگی رو سیاه مکینه من و خونوادم خیلی وقتا ت ...

باشه. 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

بیشتر ببینید
خیلی خستم.... درسته ما کسیو نداشتیم که زندگیمون بدون سختی باشه اما خودمون تلاش کنیم که بچمون درد الا ...

پس جوونی خودمون چی😒

بیشتر ببینید
تنفر❌️حسادت✅️😂

آره هر چی تو بگی😒

بیشتر ببینید
قبول دارین دروغ میگن که خدا عادله؟کو عدالتش؟

عدالت نداره😒

بیشتر ببینید
آیا اونا بدبخت بشن ما خوشبحت میشیم؟؟ خداروشکر حداقل یه عده خوشبخت بدنیا اومدن.

همینکه حرفمو درک نمیکنی یعنی خوشبختی

بیشتر ببینید
از چه روشایی رسیدن؟هرکی پولداره روش خاصی داره؟کلاهبرداره؟

آره دقیقا یکیش که ارث خواهراشو خورد

یکیم اینقد از این و اون زد شد این

و هزار تا مثال لابد اینام نون دله😒

بیشتر ببینید