2777
2789

چیزی به کنکور نمونده استرسم خییییییییییلی زیاده

حدود 47 روز مونده

خودمو به حاشیه میزنم که استرسمو فراموش کنم ولی درس خوندنو فراموش میکنم

خدایا چه کنممممممممممم

کتابا جلو دستمه با انگیزه نگاشون میکنم ولی انگار میترسم بخونم همش میگم دیره استرس دارم 

خودمو ب کوچه علی چپ میزنم

چرا این خل شدم ی هفته اس اینجوریمممممممم

کمککککککک

قشنگام لطفا دعا کنید من به عشقم برسم🥰🤲🏻💜

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دختر برادر من از اتاقش بیرون نمیاد سفت و سخت داره میخونه هر جمعه آزمون داره ماشاالله همش درصد بالا میزنه 

امید هست که به امید خدا رشته خیلی خوبی قبول بشه 

چرا چون خودش مهمه برای خودش آیندش مهمه

به آیندت فکر کن گوشی بذار کنار

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بیشتر ببینید

ببین کلا بگم سخت نگیر جدی میگم  آدم تو این دوران توی یه حبابی حبس میشه پر از استرس و مشکلات ولی وقتی از دور بهش نگاه می‌کنی متوجه میشی میتونی به راحتی و آرامش حلش کنی.اگه واقعا خوندی به خودت مطین باش که از پسش بر میای 

مثلا چی

دقیق یادم نیس ولی مثلا میگف از ساعت6تا 8بهترین امادگی رو داره ذهن بعد از11تا حدودای1و اینجوری بعدم تکنیک داره که از هر مثلا سوال پنج خطیچجوری جاهای مهمو تو ذهنت قفل کنی بزن اینستا یکم بگردی پیدا میکنی