2777
2789
عنوان

و من از تموم آدمای خوشبختی که بدون زحمت خوشبختن متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 56 پست
به جایی هم رسیدی؟

ن والا

تو سن ۳۰ سالگی

یه بچه بیمار که سنگ هم جای من آب شده بود از غم بچه ام

یه شوهری که اصلا درکی از من و نیازهای نداره

به شغل سخت با درآمد کم

ولی خیلی درس خواندم...خیلی کار کردم 

خودمو وقف همه کردم برای همه صدمو گذاشتم ولی چه فایده تنهام

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم 
بیشتر ببینید
ن والاتو سن ۳۰ سالگییه بچه بیمار که سنگ هم جای من آب شده بود از غم بچه امیه شوهری که اصلا درکی از من ...

هعی💔

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من سختی زیاد کشیدم درد و غم زیاد دیدم غصه زیاد خوردم ادم مضطربی ام سه تا بچه از دست دادم سالها پیش ط ...

من به خاطر فقر و نداری خواهرمو از دست دادم چند سال بعد برادرم و از  دست دادم 

کلی فعل نشدن داشتم ولی تونستم 

درسته سخت بود ولی ارزششو داشت💔

من به خاطر فقر و نداری خواهرمو از دست دادم چند سال بعد برادرم و از دست دادم کلی فعل نشدن داشتم ولی ...

خدا رحمتشون کنه جاشون بهشت باشه🖤💔 

بله با تلاش خوشبختی قشنگتر و ارزشمندتره 

چیزی که براش تاوان دادی بیشتر احساس میده تا مفت بدست بیاری

نمى دونم ى  سرى ميان ميگن اگه وضع ماليتون خوب نيست بچه نيارين و هزار تا بد و بيراه

اونى هم كه وضعش خوبه بچه اورده اين جورى ميگين

بالاخره چه كنيم؟

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅

چه واقعیت تلخ و دردآوری

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بیشتر ببینید