من ۳ ساله هرچی دکتر رفتم تهران از مرکز ناباروری هرچی میگن بدون علت باردار نمیشی خودم ۲۸ سالمه شوهرم۳ ...
بله درسته خیلی زیاد شده .... ببین عزیزم سنت کمه خب تخمکات الان خوبن اگه اندام های داخلیت سالمن مثل کلیه و کبد اینا سعی کن رحمت رو گرم کنی با روغن سیاه دانه ماساژ یده جوراب بپوش کمرتو گرم نگه دار موقع رابطه استرس نداشته باش از رابطه لذت ببر یکمم بیخیال شو خودتو بزن ب اون راه کارای روز مره اتو انجام بده و اینکه اگه وزنت زیاده وزنت و کم کن چربی دور شکمم تاثیر داره نشد خدایی نکرده چند سال دیگه ای وی اف
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شوهرم آدم شکاکی بود اگه فکر میکرد ک قبل اون با کسی رابطه داشتم بدبخت میشدم آبروم میرفت
پس برا همین عجله داشته
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
اصلا حکمتش چیه موندم تو دوستی و نامزدی فوری شکم میاد بالا بعد عروسی هی تلاش کن 🤣🤣🤣🤣 البته فک کنم ...
واقعا عجیبه ، به قول دوستمون شاید اسپرم هاشون خیلی سگ جونن خودشونو میرسونن بالا 😂 من خدا شاهده چند سال این مدلی اقدام بودیم که بعدش به همسرم میگفتم پاهامو بگیر تا جایی میتونی بکش بالا به طوری فقط سرم رو زمین بود گردنم میخواست بشکنه🤭😂😂 آخرم نشد ivf کردم!! بعد بعضیا باکره ن حامله میشن آدم میمونه تو کار خدا
دقیقا من همیشه میگفتم خودم شاید ۱۰درصد بچه برام مهم باشه ۹۰درصدش بخاطر حرف مردمه ، رفتاراشون تو جمع آدمو روانی میکنه انقدر استرس میگیری حاضری هر کاری بکنی زود جواب بگیری ولی برعکس میشه، به امید روزی که کسی کاری به بچه دار شدن و زندگی بقیه نداشته باشه