2777
2789
چرت و پرت؟ اتفاقا من اینجا زیاد دیدم دوران عقد طرف باکره بوده اسپرم داخل واژن ریخته شده و خانم باردا ...

توهم بچه دبیرستانیاس الکی میگن جدی نگیر....من هزار تا دکتر زنان گشتم پرسیدم این موضوعو همشون گفتن مثل پیدا کردن سوزن تو کاهه احتمالش از صدرصد یک هزارم درصده 

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
وجدانن این چرت پرتارو از،کجا در میارین حتما هم باکره هستی ما سه ساله اقدامیم بدون مشکل نمیگیره بعد م ...

عزیزم منم اینطوری باردارشدم دوران عقدم .متاسفانه سقط کردم 

پرده بکارت داشتم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توهم بچه دبیرستانیاس الکی میگن جدی نگیر....من هزار تا دکتر زنان گشتم پرسیدم این موضوعو همشون گفتن مث ...

توهم نیست جانم 

اگر اسپرم داخل واژن ریخته بشه امکانش هست شاید خیلی کم باشه ولی صفر نیست 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

دیگه طرف باید اسپرماش خیلی قوی و سالم و سگ جون باشن همچنین تخمک های تو که این مدلی باردار بشی

دقیقا😂 من واسه همسرمو اینطوری تصور میکنم وسط راه نشستن میگن خستهههه ایم بالاتر نمیریم🤕😂

این بلا سر خودم اومده بود عزیزم امکانش هست تو عقد باردار شدم خیلی سریع هم گرفت تو ۱۷ سالگی سقط کردم ...

اخه مال شما شاید نزدیک واژن تخلیه شده دیر پاک شده نمیدونم واقعا

💗اگه استارترتاپیک نیستین رپلای نکنید💗

خداروشکر شما هستی بگی که باورشون بشه و ادعای دانشمندی نکنن!!!

آره تا سرشون نیاد باور نمیکنن 

خودمم باور نمیکردم ولی وقتی سنو دادم شاخ درآوردم باورم نمیشد ... 

خداروشکر شوهرم و خانوادش خیلی پشتم بودن مامانم داشت دق میکرد 

مادرشوهرم خیلی خوشحال شده بود 😳 میگفت خداروشکررر مشکلی نداری زود باردار میشی غذا میکشید میگفت بخور بخور 

من داشتم از استرس میمردم ولی اونا خونسرد بودن 🥲

دقیقا😂 من واسه همسرمو اینطوری تصور میکنم وسط راه نشستن میگن خستهههه ایم بالاتر نمیریم🤕😂

والا بخدا😂😂تخمک هارو چرا نمیگی خانم ناز میکنه اسپرمو بغل نمیکنه 

دیگه جوابتو نمیدم تو بحث و دعوا بدبخت انقد ریپ بزن تا جر بخوری 😂🖐️غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بیشتر ببینید

اون روزی که این اتفاق افتاده اگه روز تخمک گذاریت نباشه چیزی نمیشه اصلا حتی با رابطه کامل

دیگه جوابتو نمیدم تو بحث و دعوا بدبخت انقد ریپ بزن تا جر بخوری 😂🖐️غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بیشتر ببینید
آره دقیقا واسه ما اینطورین بقیه به زور اسپرمو از بیرون میکشن تو🥺😂

شانس مایه😂

بیشتر ببینید
عزیزم🥺🥺مال من قلبش هم تشکیل شده بود سقطش کردم 😔

گذشته غصه نخور ❤️

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

آره نزدیک بود نه والا سریع هم رفتم دسشویی خیلی وحشتناک بود برام دقیق ۳ روز بعد عقدم اینجوری شد

عجب مال همسر شما واقعا جت بوده😁😁😁😁😁

💗اگه استارترتاپیک نیستین رپلای نکنید💗