2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وجدانن این چرت پرتارو از،کجا در میارین حتما هم باکره هستی ما سه ساله اقدامیم بدون مشکل نمیگیره بعد میخوای از طریق گرده افشانی حامله بشی 

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

میشه 

حتی یک cc هم وارد بشع احتمالش هست

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

بیشتر ببینید

دیگه طرف باید اسپرماش خیلی قوی و سالم و سگ جون باشن همچنین تخمک های تو که این مدلی باردار بشی

دیگه جوابتو نمیدم تو بحث و دعوا بدبخت انقد ریپ بزن تا جر بخوری 😂🖐️غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌ ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بیشتر ببینید
وجدانن این چرت پرتارو از،کجا در میارین حتما هم باکره هستی ما سه ساله اقدامیم بدون مشکل نمیگیره بعد م ...

چرت و پرت؟ 

اتفاقا من اینجا زیاد دیدم دوران عقد طرف باکره بوده اسپرم داخل واژن ریخته شده و خانم باردار شده 

منم ناخواسته باردار شدم ولی الان بیشتر از یک ساله اقدامم نمیشه بدون مشکل 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

این بلا سر خودم اومده بود عزیزم امکانش هست تو عقد باردار شدم خیلی سریع هم گرفت تو ۱۷ سالگی سقط کردم ...

خداروشکر شما هستی بگی که باورشون بشه و ادعای دانشمندی نکنن!!!

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️