2777
2789
بیا بزن تو دهنم بیا اتیشم بزن بیا منو بکش بیا سرمو ببر راحت باش

جون من دعوا نکنید سر یک تخمک و اسپرم😄😅😄

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آره نزدیک بود نه والا سریع هم رفتم دسشویی خیلی وحشتناک بود برام دقیق ۳ روز بعد عقدم اینجوری شد

.ای خیلی بد بوده که 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید

احتمالش هست

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

بیشتر ببینید
اینجچری نیستحتی تو‌پریودم امکانش هستنشنیدی میگن بچه دوران پریود؟

اون مال زمانیه که طرف تنبلی تخمدان داشته باشه تاریخ دقیقی نداشته باشه تخمک گذاریش تو نمیتونی فقط با یه نخ لباس بدوزی وقتی سوزنی نیست که بهش نخی وصل بشه 

دیگه جوابتو نمیدم تو بحث و دعوا بدبخت انقد ریپ بزن تا جر بخوری 😂🖐️غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بیشتر ببینید
خداروشکر سقط بچه آسیبی بهت نزده 🥰

نه شانس آوردم ... بعد عروسی هم شوهرم زود بچه میخواست 

خیلیم مشکل داشتیم خیلی اذیتم میکرد 

از وقتی بچه دار شدم خیلی بهتر شده دیگه نه دعوام میکنه نه قهر میکنه

اره احتمالش خیلی پایینه نه الان ناباروری بدون علت خیلی زیاد شده البته سن هم فاکتور خ مهمیه

من ۳ ساله هرچی دکتر رفتم تهران از مرکز ناباروری هرچی میگن بدون علت باردار نمیشی خودم ۲۸ سالمه شوهرم۳۰

من ۳ ساله هرچی دکتر رفتم تهران از مرکز ناباروری هرچی میگن بدون علت باردار نمیشی خودم ۲۸ سالمه شوهرم۳ ...

نگران نباش زن دایی شوهرتم همین مدل بالاخره باردارشدن خودش

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید
نه شانس آوردم ... بعد عروسی هم شوهرم زود بچه میخواست خیلیم مشکل داشتیم خیلی اذیتم میکرد از وقتی بچه ...

خدارو شکر خدا حفظش کنه🥰🥰🥰🥰🥰

💗اگه استارترتاپیک نیستین رپلای نکنید💗

اون مال زمانیه که طرف تنبلی تخمدان داشته باشه تاریخ دقیقی نداشته باشه تخمک گذاریش تو نمیتونی فقط با ...

تخمکه دیگه 

شما نمیتونی مطمئن باشی اصلااااا نباشه داخل رحم

ممکنه باشه

کلا کسی که رابطه داره باید پی همه چیز رو به تنش بماله

دیدم کسی که سه نوع جلوگیری داشت باردار شده الانم بچه اش بیست و‌چند ساله اس و موارد دیگه