2777
2789
من ۳ ساله هرچی دکتر رفتم تهران از مرکز ناباروری هرچی میگن بدون علت باردار نمیشی خودم ۲۸ سالمه شوهرم۳ ...

بله درسته خیلی زیاد شده .... ببین عزیزم سنت کمه خب تخمکات الان خوبن اگه اندام های داخلیت سالمن مثل کلیه  و کبد اینا  سعی کن رحمت رو گرم کنی با روغن سیاه دانه ماساژ یده جوراب بپوش کمرتو گرم نگه دار موقع  رابطه استرس نداشته باش از رابطه لذت ببر یکمم بیخیال شو خودتو بزن ب اون راه  کارای روز مره اتو انجام بده و اینکه اگه وزنت زیاده وزنت و کم کن چربی دور شکمم  تاثیر داره نشد خدایی نکرده چند سال دیگه ای وی اف 

💗اگه استارترتاپیک نیستین رپلای نکنید💗

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرم آدم شکاکی بود اگه فکر میکرد ک قبل اون با کسی رابطه داشتم بدبخت میشدم آبروم میرفت

پس برا همین عجله داشته

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید
هیچی .من هزار دکتر رفتم انواع قرص خوردم .نمیشه دکترم گفت اگه صبر داری بمون شاید خودت حامله شدی .تحمل ...

ای وی اف فعلا برات زوده داروهاش سنگین و پر عوارضه فعلا  صبر کن

افرین دیگه کلا بیخیالش شدم .شوهرم میگه ولش کن تا پول جمع کنیم بریم ای وی اف

اره بیخیال شو ولی رحمت هم گرم کن  میتونی طب سنتی رو هم قبل از ای وی اف امتحان کنی 

اصلا حکمتش چیه موندم تو دوستی و نامزدی فوری شکم میاد بالا بعد عروسی هی تلاش کن 🤣🤣🤣🤣 البته فک کنم ...

واقعا عجیبه ، به قول دوستمون شاید اسپرم هاشون خیلی سگ‌ جونن خودشونو میرسونن بالا 😂 من خدا شاهده چند سال این مدلی اقدام بودیم که بعدش به همسرم میگفتم پاهامو بگیر تا جایی میتونی بکش بالا به طوری فقط سرم رو زمین بود گردنم میخواست بشکنه🤭😂😂 آخرم نشد ivf کردم!! بعد بعضیا باکره ن حامله میشن آدم میمونه تو کار خدا

واقعا عجیبه ، به قول دوستمون شاید اسپرم هاشون خیلی سگ‌ جونن خودشونو میرسونن بالا 😂 من خدا شاهده چند ...

درسته ولی اینم خیلی ربط داره وقتی اقدامی بقیه همش سوال پیچ میکنن و دخالت خودت استرس داری همسر استرس داره همش چشم انتظاری ایناهمش تاثیر دارع متاسفانه

درسته ولی اینم خیلی ربط داره وقتی اقدامی بقیه همش سوال پیچ میکنن و دخالت خودت استرس داری همسر استرس ...

دقیقا من همیشه میگفتم خودم شاید ۱۰درصد بچه برام مهم باشه ۹۰درصدش بخاطر حرف مردمه ، رفتاراشون تو جمع آدمو روانی میکنه انقدر استرس میگیری حاضری هر کاری بکنی زود جواب بگیری ولی برعکس میشه، به امید روزی که کسی کاری به بچه دار شدن و زندگی بقیه نداشته باشه