2777
2789
عنوان

کاش رشتم پزشکی بود😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2307 بازدید | 131 پست
پرستیژش رو نمیدونم ولی من به شخصه پیش هر دکتری رفتم بیچاره خیلی بی حوصله و خسته بوده 😂 چه پیرش چه ج ...

ولی واقعا دارن پادشاهی میکنن هرچند کارشون خیلی سخته همش باید بامریص سروکله بزنن ولی بازم خوبه 

منم تو فکرشم ولی پول ندارم

کشورای ارزون انتخاب کن خوب درس بخون فاند بگیر رزومه جم کن مگه هر کی مهاجرت کرده پول داشته؟

نمونش دوس پسر من یه معلم ساده بود ولی مهاجرت کرد ایتالیا یه ازمونیو قبول شد فاند گرفت

دچار دگاوو شدم، احساس می‌کنم این گاو رو قبلاً هم تو زندگیم دیده بودم.

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

کشورای ارزون انتخاب کن خوب درس بخون فاند بگیر رزومه جم کن مگه هر کی مهاجرت کرده پول داشته؟نمونش دوس ...

منم میخوام ازمون دبیری بدم برم سرکار دبیری و حینش رزومه جمع کنم و... تا مهاجرت کنم ولی ۵ سال تعهد خدمت داره 

ولی واقعا دارن پادشاهی میکنن هرچند کارشون خیلی سخته همش باید بامریص سروکله بزنن ولی بازم خوبه

پادشاهی از چه نظر؟ تا جایی که شنیدم عمومی حقوق آنچنانی نداره و متوسط حساب میشه .. خوب بودنش هم بستگی به علاقه و روحیات طرف داره خیلیا کلا از این رشته خوششون نمیاد و ارتباط نمیگیرن 

من جا تو بودم به فکر مهاجرت بودم

خب پس کشورمون چی؟ آخه این همه استعداد رو تشویق به رفتن می کنیم، آخرش خودمون و مردم خودمون رو محروم میکنیم از نفعشون. به ضرر هممون میشه. اینو کلی گفتم وگرنه میدونم هر کسی هدف و شرایط خودشو داره

منم میخوام ازمون دبیری بدم برم سرکار دبیری و حینش رزومه جمع کنم و... تا مهاجرت کنم ولی ۵ سال تعهد خد ...

با دبیری فقط خودتو ایران زندانی می‌کنی خود دانی

خب پس کشورمون چی؟ آخه این همه استعداد رو تشویق به رفتن می کنیم، آخرش خودمون و مردم خودمون رو محروم م ...

کلا ایران جای اونایی که رشته های مهندسی میخونن نیست نه پرستیژ دارن نه درآمد درست و حسابی همیشم که باید حسرت رشته های علوم پزشکی و جایگاه اونارو بخورن

اون کساییم که پستای بالا میگیرن همشون با پارتی و رانت و این چیزاس

با دبیری فقط خودتو ایران زندانی می‌کنی خود دانی

تنها امیدم برای کار همین دبیری بود😔 دکتری هم امسال بدون کنکور میشه برم نمیدونم برم و حینش رزومه جمع کنم و وسطش انصراف بدم و مهاجرت کنم؟

میترسم هم مهاجرت نتونم بکنم هم اینجا این موقعیت بدون کنکور دکتری رو از دست بدم

پزشکیم روحیه ی قوی میخواد آخه ،بالفرض آدم با روحیه ی ضعیفم قبول بشه اون وسط واقعا کم میاره 🫠

دیگه گذشت ولی اگه فکر میکنی توانشو داری یا برای کنکور بخون یا تو همین رشته پیشرفت کن ...

چون تو کلاسمون هم سن و سال تو داریم میگم دوست داشتی بخون برای کنکور چون دیر نیست برای تغییر 

من دارم پزشکی میخونم ولی حرفی که میزنی همچینم راحت نیستا😂😂😂😂 یه راست نمیری بشینی مطب که پدرت در میاد تا تموم شه

تو به تحریک فلک فتنه ی دوران منی 🦋 من به تصدیق نظر محو تماشای تو ام :) 

عزیزم بهتره فراموش کنی و کمتر فکر کنی بهش .. ۳۰ سالته 🌱دکتری معماری رو بگیر و ادامه بده

عزیزم دکتری معماری هم 5سال طول میکشه چه ربطی به سن داره همونو دوسال بیشتر میخونه میشه پزشک عمومی