باهاتون در طاهر تپله ؟ من بترکونم میش دور رون ۵۹ امبدم از دست دادمممم 😔 فک میکردم ۵۵ اینا بشم میشم ۳۸ دور کمر ده سانت پاین تر از ناف رو هم میگرین ببهش میخوام بدونم دقیق چطورین دور باشنم میگیری لطفااا لاعری پاه من شده معذل تو زندگیم
تو نمازشب دعام میکنید.برای🌱شفا🌱من یه💫حمد💫میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باهاتون در طاهر تپله ؟ من بترکونم میش دور رون ۵۹ امبدم از دست دادمممم 😔 فک میکردم ۵۵ اینا بشم میشم ...
نه والا لاغره
۱۰ سانت پایینتر ۹۶.۵
اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️
خب پس چجوری ۴۰ میپوشید🥲😂من مامانم سایزش چهله البته مامانمم لاغره واقعا ولی خب از من پرتره
😂
نمیدونم واسه همین پرسیدم، شاید لگنم پهن تر از شماست
اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️