2777
2789
عنوان

کاش رشتم پزشکی بود😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2385 بازدید | 131 پست
ممنون اطلاعاتم راجع به حقوق متخصصی که خیلی معروف نیس زیاد شد 😂😭

نه عزیزم گفتم اینا رو چون فکر کردم خیلی خودتون رو دانا میدونید در مورد همه چی 

که البته اشتباه کردم وقت گذاشتم

موفق باشید 

امسال میشم physiatrist :)
@niniyar @niniyar به من توهین ، نفرین شدید ؛ فحاشی جنسی و افترا زده شده

عجب عوضی هستی

ببین پس همه چیز تقصیر خودت بود از اول تا الان ، پیاماتو پاک کردی نبینن چه ادم موزماری هستی. اصلا ارزش بحث نداری. جدا از اینکه بخاطر حرفا و کارای امروزت حلالت نمیکنم، اگه کابریم بترکه هم حلالت نمیکنم. هرچند اصلا برات مهم نیس این حرفا. حسابت با کرام الکاتبین

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نه عزیزم گفتم اینا رو چون فکر کردم خیلی خودتون رو دانا میدونید در مورد همه چی که البته اشتباه کردم و ...

فکر نمیکنم لحنم جوری بود که خودمو دانا نشون بدم 

گفتم طبق چیزی که شنیدم یعنی خودم اطلاعات چندانی ندارم و ادعایی هم توش ندارم 

من پزشکم و همونطور که گفتم دایم معماراز لحاظ اعصاب و روان ایشون خیلی ارامش دارناون تنشی که من دارم ا ...

ممنون عزیزم انشالله موفق باشی

اره از روی هیجان یه چیزی گفتم خودمم زیاد با پزشکی جور نیستم همون معماری برام بهتره😂

وا(: من گفتم طبق چیزی که شنیدم اکثرا میگن عمومی حقوق آنچنانی نداره . بعد هی حساب کتاب میکنید ثابت کن ...

نه بابا چه اثباتی منم چیزی رو میبینم تو اطرافیانم و زندگیاشون که با گفته عموم مردم متفاوته

اولین توهینت یادم نمیره .. من نمیبخشمت

ببین بااینکه خیلی حس بد و انرژی منفی بهم دادی و خودت شروع کردی ولی بخاطر خدا ازت گذشتم بسه دیگه. مجازی اصلا ارزش نداره دل کسیو بشکونی و حالشو بد کنی ، یادبگیر خودتو کنترل کن دیگه مثل نقل و نبات نفرین نکنی. موفق باشی

اخه چرا فک می کنید رشته های تجربی راه نجات؟ کی گفته پرستیج داره ؟ من خدای نکرده نمی خوام شان اون رشت ...

رشتمو دوست داشتم دچار افسردگی شدم کلا انگیزمو از دست دادم باید دوباره شروع کنم

ممنون از راهنماییات

سنتون کمه واقعا یه بار انگیزت رو از دست ندی هاا بشین پیشرفت کن مطمئنم اگ از الان شروع کنی سال دیگه ...

ممنون از مهربونیت❤❤درست میگی، مشکل از بی انگیزگی و افسردگیمه باید برم دکتر

رشتمو دوست داشتم دچار افسردگی شدم کلا انگیزمو از دست دادم باید دوباره شروع کنمممنون از راهنماییات

فدات اره منم درگیر  افسردگی هستم میفهمم چی میگی 

آدم افسرده باشه بهترین رشته دنیا هم بخونه افسرده باشه نمی تونه استفاده کنه ازش