2777
2789

سلام.پسرم هفت سالشه کلاس دوم هست..تقریبا از پنج سالگی شایدم کوچیکتر بود کنار ما می ایستاد سجاده مینداخت نماز میخوند‌‌..مثلا میخوند..ولی تمرکز نمیکنه روی مهرش..اینور اونور نگاه میکنه یا وسطش حرف میزنه..هرچی میگم باید هیچی نگی یا روی مهر رو نگاه کنی اهمیت نمیده.سوره حمد هم یکم یاد گرفته.تشهد و سلامم بلد نیست.خیلی سخته به بچه اینارو یاد بدی..مخصوصا پسرا..چکار کردین پسراتون یاد گرفتن؟

...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا اونجایی که من میدونم سخت گیری به بچه ها خصوصا خصوصا و خصوصا در مسائل دینی خیلی اشتباهه، میتونین وقتی میخواین یادش بدین(سخت گیری نکنین، اگه اشتباه هم خوند نگران نباشین) آروم آروم بگین اون بعد شما تکرار کنه، یک بار هم کافیه لازم نیست تو همون بار تول حفظ بشه، پسرتون 15 سالگی به سن تکلیف میرسه و نماز بهش واجب میشه تا اون موقع باید آروم و با ملایمت و بدون سخت گیریچچ

تا اونجایی که من میدونم سخت گیری به بچه ها خصوصا خصوصا و خصوصا در مسائل دینی خیلی اشتباهه، میتونین و ...

آخه نمره درس هدیه اس😞معلم ویس فرستاده چرا بچه ها بلد نیستن..اون سخت میگیره.من زیاد چیزی نمیگم به پسرم.فقط یه بار گفتم مهر رو باید نگاه کنی.همین.معلم خیلی سخت گیره 

...
اره خیلی دوست داره.ولی تمرکز نداره

اشکال نداره، خدا برای پسرا 15 سالگی به گردنشون تکلیف گذاشته یعنی اون موقع آمادگی کامل دارند، لطفا بهش سخت نگیرین چون این بد تر باعث میشه زده بشه

آخه نمره درس هدیه اس😞معلم ویس فرستاده چرا بچه ها بلد نیستن..اون سخت میگیره.من زیاد چیزی نمیگم به پس ...

که اینطور، در اون صورت باید با معلمشون صحبت کنین و بهشون این موضوع رو توضیح بدین که مبادا بچه ها از نماز زده نشن

من خیلی عذر میخوام فکر کردم خودتون سخت گرفتین خواهش می کنم حلالم کنید.