2777
2789
عنوان

درد و دل مجرد ای بچه دار بیوه ها و مطلقه ها 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 107647 بازدید | 526 پست
البته من خودم از زن برادر سابقم خاستم بره صیغه شه.چون بچه برادرم میگفت مامانم یا بابام ازدواج کنن خ ...

واقعا؟😳

عشق بازی کار فرهاد بودو وبس/ دل به شیرین داد و دیگر هیچ کس

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شما از حرف من این برداشت رو کردی.واسه کسی که نمیشناسم، جوش بزنم. مگه با عشق من میهوای ازدواج کنی که ...

داستانه تو نه باور کن نه حرص بخور

عزیزم هر کسی شانسش یه جور. منم مجردم. اما همیشه پیشنهاد از متاهلا داشتم حتی از سن کم.‌بعد میگم چرا م ...

من فکر کردم شما متاهلی

زندگی کردن من مردن تدریجی بود/آنچه جان کند تنم عمر حسابش کردم
واقعا؟😳

تعجبش چیه؟ 

مگه اون طفلک دل نداشت

‌به هر حال زندگیش با برادر من نشد.‌

ولی باید زندگی میکرد. مزاجشم گرم بود‌ چرا باید زجر میکشید؟؟ چرا چون زنه؟‌؟؟ 

طرفشم پسر خوبیه. خیلیم پایس . 

خیلیییم الان خوشحاله‌ 

هرکی هر راه حلی میده اسی یه بهونه ای میاره

میگه اختیارم دست پدرشوهرمه کنترلم میکنن

پس چجوری دوستپسر گرفتی صیغه کردی فسخ کردی نفهمیدن

میگن شوهرنکن میگه دلمو چیکار کنم 

میگن بکن میگه بچه هام قبول نمیکنن 

این وسط سه تا خاستگار جوون پولدار دس ب نقد میخانش 

ولی این خودشو چس میکنه

منکه ندیدم چه زن برادر سابقم چه دوستم لو برن اونا لابد صیغه متاهلا شدن. الان متاهلای زن و مرد میرن خ ...

شوهر احمق من با یه زنه صیغه کرد با اینکه خیلی محافظه کاره دو هفته ای لو رفت ماه پشت ابر نمیونه

گفت فردارا توبه کنم بیدار نشد !

داستانه تو نه باور کن نه حرص بخور

حرص چیتو بخورم بنده خدا. اینجا چند نفر بهت پرو بال دادن فک کردی دختر شاه پریونی، تو حتی اختیار زندگیتو نداری، از پدرِ شوهر مردت هم میترسی

تعجبش چیه؟ مگه اون طفلک دل نداشت‌به هر حال زندگیش با برادر من نشد.‌ولی باید زندگی میکرد. مزاجشم گرم ...

کار اون که اگه با مجرد صیغه کنه اشتباه نیست از کار شما متعجب شدم آفرین به این سطح درک و شعور بالاتون

هرکی هر راه حلی میده اسی یه بهونه ای میارهمیگه اختیارم دست پدرشوهرمه کنترلم میکننپس چجوری دوستپسر گر ...

خوب بلده داستان سرایی کنه

حرص چیتو بخورم بنده خدا. اینجا چند نفر بهت پرو بال دادن فک کردی دختر شاه پریونی، تو حتی اختیار زندگی ...

کی پر و بال داده؟ والا همه اومدن تخریب و بد و بیراه