2777
2789
عنوان

سوالات در مورد انواع وام های بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 15238 بازدید | 1109 پست

سلام خانما، سال نو مبارک

یه سوال دارم، من بالای ۴۷ هزار تا سکه تو ویپاد دارم، وام ۵۰ تومنی برآیند هم برام باز شده، مراحلش رو که رفتم، بعد از اعتبار سنجی میگه فقط ده تومن وام بهم تعلق میگیره!!!! رتبه اعتباری‌م b3 هست

الان نمیتونم وام ۵۰ تومنی رو بگیرم؟ ده تومن به دردم نمیخوره که!!!

سلام خانما، سال نو مبارکیه سوال دارم، من بالای ۴۷ هزار تا سکه تو ویپاد دارم، وام ۵۰ تومنی برآیند هم ...

سلام عزیزم به خاطر همون رتبه اعتباری هست الان برید روی گزینه طرح برآیند چک یار ببینید بهتون تعلق میگیره تا سقف ۵۰ میلیون احتمال داره تعلق بگیره ولی باید برای ضمانت چک الکترونیکی بدید که همونجا طبق مراحلش باید پیش برید .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم به خاطر همون رتبه اعتباری هست الان برید روی گزینه طرح برآیند چک یار ببینید بهتون تعلق میگ ...

سلام عزیزم ،وام بانک ملی من درست شد ،ضامن هم تایید شد ،الان زده اتمام فرایند 

یه دنیا ازت ممنونم ،شما خیلی راهنمایی کردی اما واسه وام اسنپ،زده کارت پایان خدمت هم میخواد که شوهرم نداره ،زنگ زدم پشتیبانی گفت باید باشه 

عزیزم وام بانک مسکن وام خرید مسکن هست و فقط در صورتی که شما قصد خرید خونه داشته باشید بهتون تعلق میگ ...

سلامدرمورد وام حکمت کد ۶۲ اطلاعاتی دارید ؟ چندتا سوال دارم

برای ظهور امام زمان هر چند تا میتونی🌹صلوات🌹بفرست، حتی شده یه صلوات💚 ظهور آقا نزدیکه ، بعد ظهور دنیا بهشت میشه🙂♥️ #اللهم_صل_علی_محمد_وآل_محمد_وعجل_فرجهم

سلام عزیزم به خاطر همون رتبه اعتباری هست الان برید روی گزینه طرح برآیند چک یار ببینید بهتون تعلق میگ ...

ممنون از کمکتون، بله با چک یار تعلق گرفت...

یه سوال دیگه ،من بهمن ماه مراحل یه وام ۱۵۰ تومنی انتقالی رو تو اپلیکیشن بانک مهر ایران کامل کردم، و هنوز نوشته در حال بررسی!!! 

تو این مدت هم اصلا فرصت نکردم حضوری برم شعبه... یعنی چی شده؟!! ان شاالله شنبه یکشنبه وقت کنم حتما میرم

سلام عزیزم ،وام بانک ملی من درست شد ،ضامن هم تایید شد ،الان زده اتمام فرایند یه دنیا ازت ممنونم ،شما ...

سلام عزیزم ، خدا رو شکر که درست شد ان شا الله پربرکت باشه براتون .

وام اسنپ هم اگر شرایطش باشه دیگه احتمالا راهی نداره . 

ممنون از کمکتون، بله با چک یار تعلق گرفت...یه سوال دیگه ،من بهمن ماه مراحل یه وام ۱۵۰ تومنی انتقالی ...

خواهش میکنم عزیزم ، خدا رو شکر که درست شد . احتمالا از یک تاریخی به بعد جلوی وام ها بسته شده به خاطر آخر سال ، حتما پیگیری کنید واریز میشه احتمالا تا آخر همین ماه ‌. 

خواهش میکنم عزیزم ، خدا رو شکر که درست شد . احتمالا از یک تاریخی به بعد جلوی وام ها بسته شده به خاطر ...

مامان سبحان جان این اقساط وام کارت طلایی بانک ملی رو باید به حساب همون کارت طلایی که گرفتیم واریز کنیم؟

پس چرا بعد از پرداخت اقساط موجودی براش نشون نمیده؟؟

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
سلام عزیزم خوبین.حساب سپینو که بانک صادرات برامون باز کرده میشه داخلش پول گذاشت و وام گرفت .منظورم ح ...

سلام عزیزم فکر میکنم بشه ولی باز نمیدونم بانک صادرات هم مثل ملی حساب های وامش جداگانه هست یا فرقی نمیکنه .

مامان سبحان جان این اقساط وام کارت طلایی بانک ملی رو باید به حساب همون کارت طلایی که گرفتیم واریز کن ...

سلام عزیزم داخل خود بام گزینه کارت اعتباری رو بزنید پرداخت اقساط داره و اگر موقع پرداخت قسط باشه صورت حساب رو نشون میده .

برای همسر من وقتی قسط رو پرداخت میکنه به میزان اعتبارش اضافه میشه. 

سلام عزیزم ، خدا رو شکر که درست شد ان شا الله پربرکت باشه براتون .وام اسنپ هم اگر شرایطش باشه دیگه ا ...

فدات بشم ،اون وام رو به خاطر کارت پایان خدمت نمیشه بگیرم ،چون تو شرایطش نوشته ،

وام دیجی کالا چه جوریه

سلام عزیزم داخل خود بام گزینه کارت اعتباری رو بزنید پرداخت اقساط داره و اگر موقع پرداخت قسط باشه صور ...

ممنون از توضیحاتت عزیزم من یک قسط اسفند دادم الان موقع دومی هست ولی به اعتبارم اضافه نشده میزنه صفر فکر کردم قسط اول رو اشتباه ریختم الان موقع دومی از شما پرسیدم نمیدونم چرا برامن اعتبار رو صفر نشون میده

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
فدات بشم ،اون وام رو به خاطر کارت پایان خدمت نمیشه بگیرم ،چون تو شرایطش نوشته ،وام دیجی کالا چه جوری ...

عزیزم شرایط وام د ی جی کالا هم مثل اسنپ هست خودتون دست چک ندارید که خودتون بگیرید به جای همسرتون.