2777
2789
عنوان

مامانم گفت تو بد ذات ترین دختری

489 بازدید | 18 پست

تو معلوم نیست ذاتتو از کجا آوردی الهی قربونت بشم مامان من که خندیدم همون موقع ب حرفت درسته ته دلم خالی شد اما هرگز برای اولین بار بود که دلم شکست و خندیدم الهی دخترت فدات بشه آره من بد ذاتم ولی کاش یکم بهم حق می‌دادی اشکال ندارع الهی عمرم رو عمرت ولی همین ک جلوت اشک نریختم خداروشکر ولی فردا بخاطر اینکه از اتوبوس جا بمونم قول میدم اندازه قلب شکسته امروزم گریه کنم💔✨🙂

یه صلوات برام می‌فرستی ؟مرسی مهربونم 💙🫂اکانت به تازگی ب دست یک دختر دبیرستانی رسیده💖✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آره بابا من ک الان ب هیچ جام نیست

اخه از ته دلشون حرف نمیزنن که اصلا معنیشو توجه نمیکنن یچیزی میگن حرص بخوری حرفشونو گوش کنی😂

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
اخه از ته دلشون حرف نمیزنن که اصلا معنیشو توجه نمیکنن یچیزی میگن حرص بخوری حرفشونو گوش کنی😂

نه این ته دلی بود بعضی حرفا فرق داره

یه صلوات برام می‌فرستی ؟مرسی مهربونم 💙🫂اکانت به تازگی ب دست یک دختر دبیرستانی رسیده💖✨

دورت بگردم آخه نمیشناسمت ولی معلومه چقدر ذات خوبی داری قربونت برم🥺❤️راستی روزتم پیشاپیش مبارک دختر خوش قلب🤍🙂

تویی که این متن رو میخونی،آره خود خودت🤝🏻الهی به حق بانوی دمشق🕊️خدا تمام خواسته هات رو به قشنگترین شکل ممکن اجابت کنه..🤲🏻🤍🌙

دورت بگردم آخه نمیشناسمت ولی معلومه چقدر ذات خوبی داری قربونت برم🥺❤️راستی روزتم پیشاپیش مبارک دختر ...

فدات شم روز تو هم مبارک دختر خوش قلب سایت🫂💙🌿

به منم گفت🫠

گفت تو دقیقا عین عمتی

بعد روز عید بود خونه مامانبزرگم اینا با دوتا آبجی دیگم تو اتاق و یه دخترخاله ۱۲ ساله

داشت به آبجیم میگفت ک کی خوب تره گفت وسطیه بدتر از همه اس اخلاقش🫠

جلوش ک گریه نکردم ولی خدا میدونه از درون چی شدم

لایک نکن هموطن،اگ خودم گفتم لایک کن🥲😂
به منم گفت🫠گفت تو دقیقا عین عمتیبعد روز عید بود خونه مامانبزرگم اینا با دوتا آبجی دیگم تو اتاق و یه ...

آره منم اصلن گریه نکردم 🙂💔

فدات شم روز تو هم مبارک دختر خوش قلب سایت🫂💙🌿

عزیزدلمی لطف داری قشنگم

تویی که این متن رو میخونی،آره خود خودت🤝🏻الهی به حق بانوی دمشق🕊️خدا تمام خواسته هات رو به قشنگترین شکل ممکن اجابت کنه..🤲🏻🤍🌙

فدای سرت غصه نخور منم همین چند دقیقه پیش همینجوری الکی یهو جو گرفتش باهام بحث راه انداخت که اصن شاید مقصر هم نبودم بار اولش هم نیس دیگه بیخیال شدم 🫂 هروقت رفتار پدر مادرت اذیتت کرد اینو بدون که اوناهم ی آدم زخمین زخمی هرکجای ممکنی که تو زندگی بوده و هست از همون بچگیشون و تروماهایی که دارن حمل میکنن اینو در نظر بگیری دیگه هیچوقت دلت نمیگیره از کارا و حرفاشون حتی ی وقتایی دلت هم میسوزه براشون 🙂😘

برای منم امروز اتفاق افتاد... 

الان خوابیده ای کاش بیدار بود با هم چایی میخوردیم حرف میزدیم.. 

خیلی ناراحت بود امروز 

دلم گرفته بابتش

‏آنامی و کتاب هایش و بس... :) 📜🐿                    ناشناس : https://daigo.ir/secret/2811230468